"Агробізнес" - "Кривбас" 0:0

"Агробізнес" - "Кривбас" 0:0}

Свій другий у сезоні Першої ліги виїзний матч криворізький «Кривбас» проводив у Волочиську Хмельницької області проти «Агробізнесу», який минулі два роки претендував на вихід до УПЛ.

У порівнянні із останніми матчами стартовий склад гостей зазнав змін: новачок Ловріч вперше в чемпіонаті з’явився на полі, у центрі захисті в парі із Зотько. Перший удар в матчі залишився за господарями: Груша після флангового прострілу пробивав у ближній кут із гострого кута – Сарнавський без проблем забрав м’яча.

«Кривбас» відповів на 9 хвилині, коли метрів з 25 стріляв Татарков, але снаряд, зачепивши ногу захисника, пішов на кутовий. На 12 хвилині пройшла швидка контратака, яку завершував обвідним ударом Говедаріца, який також вийшов із перших хвилин, але трохи не влучив у дальній кут.

Поступово криворіжці заволоділи мінімальною ініціативою, й на 18 хвилині створили перший небезпечний момент. Зотько довгою передачею вивів П’ятова на побачення із Мозілем, але воротар парирував удар ногами. Господарі тут же відповіли своїм пострілом: Синиця, змістившись із флангу, потужно пробив у ближній кут – поруч зі стійкою.

Небезпечні були дальні удари від «Агробізнесу». Так, на 28 хвилині Думанюк після атаки другим темпом пробив дуже неприємно для Сарнавського, але Богдан зумів парирувати м’яча. Як і після пострілу Семенюка трохи пізніше. У середині тайму господарі вирівняли гру, й, на жаль, у криворіжців почали виникати деякі проблеми із атакувальними діями.

На 42 хвилині могла вдатися небезпечна атака, але Говедаріца трохи неточно віддав передачу на Хобленка, який ледве не вийшов один на один із воротарем. Другий тайм розпочався із супермоменту наших хлопців. Говедаріца та Семенов накрутили короткими перепасовками захисників, й останній гостро прострілив у воротарський, звідкіля у дотик замикав Татарков – стійка!

На початку тайму «Кривбас» буквально зачинив суперника на його половині поля, але у більшості атак діло до завершального удару так і не було доведено. Хороша комбінація пройшла на 64 хвилині: закидання із глибини, скидка Татаркова й удар Балана – вище воріт, на жаль.

Чим менше залишалось часу до фінального свистка, тим гостріше атакували гості, але «Агробізнес» відчайдушно оборонявся. П’ятов опинився на хорошій ударній позиції, але у ворота не влучив. Після однієї з контратак гаряче було й біля воріт Сарнавського, але Когут, на щастя, пробив дуже неточно.

Кінцівка вийшла нервовою, наша команда йшла на чужі ворота за перемогою до останнього, але вирвати перемогу, на жаль, не зуміла.

22 серпня 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 5 тур. Волочиськ, Хмельницька область. Стадіон «Юність». 17:30. 1800 глядачів. +25 градусів. Поле - 4.

«Агробізнес» (Волочиськ, Хмельницька обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:0

Арбітр: Олег Деревінський (Київ).

Асистенти арбітра: Тарас Чопілко (Київська область), Максим Чос (Київ).

Четвертий арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький).

Спостерігач арбітражу: Володимир Александренко (Вінниця).

«Агробізнес» (Волочиськ): 30. Олег Мозіль, 11. Олег Синиця, 17. Ігор Курило (к), 15. Арсен Слотюк, 80. Сергій Семенюк (13. Руслан Черненко, 67), 8. Назар Вербний (3. Данило Карась, 90+1), 10. Дмитро Юхимович, 14. Артур Думанюк, 25. Віталій Груша (77. Сергій Петров, 67), 21. Ігор Бойчук, 18. Іван Когут (22. Ігор Нагорний, 84).

Запасні: 1. Антон Задерейко, 31. Андрій Артим, 12. Євген Ємаєв, 20. Вадим Гудзінський, 16. Богдан Семенець.

Головний тренер: Олександр Чижевський.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 73. Денис Балан, 13. Іван Зотько, 25. Драган Ловріч, 50. Дмитро Семенов – 2. В’ячеслав Рябов, 11. Микита Татарков (77. Олексій Збунь, 86), 5. Олександр П’ятов, 99. Мілян Говедаріца, 9. Олексій Хобленко – 27. Роман Дебелко (7. Ярослав Квасов, 82).

Запасні: 41. Роман Льопка, 20. Дмитро Фатєєв, 10. Максим Пирогов, 91. Данило Полонський, 30. Вагнер Гонсалвез.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Іван Когут, 46. Ігор Курило, 61. Віталій Груша, 65. Сергій Петров, 72. Олег Мозіль, 74. Ігор Бойчук, 90+2 - Іван Зотько, 22. В’ячеслав Рябов, 70. Олексій Хобленко, 89.

Вилучення: Сергій Петров («Агробізнес»), 88 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru