Академія "Кривбас" відкриває свої двері юним футболістам з різних куточків України

Академія "Кривбас" відкриває свої двері юним футболістам з різних куточків України}

Футбольна Академія «Кривбас» відкриває свої двері юним футболістам із різних куточків України. Вже зараз наші професійні тренери займаються із футболістами із таких областей, як Черкаська, Чернігівська, Сумська, Полтавська, Вінницька, Кіровоградська, Запорізька, Херсонська, Одеська, Миколаївська, Харківська, Донецька, Волинська, Чернівецька, Рівненська, Львівська, Київська і, звичайно, Дніпропетровська. Наразі в Академії займається більше 1 000 дітей, включаючи і дніпровську Академію («УФК-Кривбас»).

Кожен вихованець отримує професійний розвиток із кваліфікованими тренерами та постійну ігрову практику на найвищому рівні, комфортні умови проживання та харчування, час на освіту та відпочинок. Ну і, звичайно, кожен з гравців нашої Академії стає частиною великої червоно-білої родини «Кривбас» з якого б куточку країни він не був.

Серед наших юних футболістів є і ті, хто приїхав до нас із заходу країни: зі Львова, Рівного, Луцьку. Вони зробили це, не зважаючи на стереотипи, що наче війна «ближче» до Кривого Рогу. На жаль, війна вже не перший рік продовжується у кожному куточку нашої незламної країни і горе, яке принесла нам країна 404, торкнулося кожного. Але ми продовжуємо боротися за нашу Незалежність і всупереч всьому продовжуємо грати та розвивати футбол заради наших дітей й нашого майбутнього.

Також у цей складний для кожного українця час Академія «Кривбас», розуміючи свою соціальну відповідальність, підтримує внутрішньо переміщених осіб, чиє життя і домівки зруйнував «руський мір». На базі Академії живуть і займаються й футболісти з тимчасово окупованих територій, таких як Макіївка, Бахмут, Маріуполь, Авдіївка… Адже керівництво «Кривбасу» надає захист та безпечні умови кожному своєму вихованцю.

Сьогодні ми розпочинаємо публікацію серії матеріалів #НайкращаАкадемія, присвячених нашим футболістам, тренерам та всім, хто з гордістю каже: «Кривбас» - це ми»!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru