Аліна Стеценко: Був важкий матч, але всі зіграли добре

Аліна Стеценко: Був важкий матч, але всі зіграли добре}

У післяматчевому інтерв’ю головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та авторка дебютного голу, легіонерка з Грузії Тетяна Матвєєва поділилися з клубними журналістами враженнями від п’ятого поспіль переможного матчу, у 6 турі Вищої ліги ЧУ серед жінок вдома проти «Маріуполя» - 3:1.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- У нас сьогодні був важкий матч, як я і очікувала. Під час підготовки до гри ми вивчали суперниць, їх слабкі та сильні сторони, але ми приділили увагу корекції й нашої гри. Тому що під час минулого матчу у Нововолинську були моменти, над якими ми тиждень працювали. Сьогодні гравчині виконували ті задачі, які ми перед ними поставили.

- Можливо можете виділити сьогодні одну з футболісток?

- У нас усі грали добре, всі 25, навіть ті, які були на лаві запасних та на трибунах. Тому що вони також готувалися до цієї гри.

- Сьогодні у другому таймі на поле вийшла легіонерка з Грузії, яка забила третій гол-– Тетяна Матвєєва. Як можете прокоментувати її гру?

- Вона вже грала один тайм, як ми і планували. Я бачу, що Тетяна вже готова грати один тайм, продовжуємо готуватися далі. Є деякі моменти, але ми їх обговорюємо, робимо аналіз. І я думаю, що у неї буде чудовий шанс потрапити до основного складу.

- Які далі плани у команди?

- Зараз пауза у чемпіонаті, збори національних збірних. Але ми продовжуємо нашу підготовку, щоб надалі виконати поставлені перед нами завдання, і щоб глядачі знову побачили красивий футбол.

Тетяна Матвєєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Я дуже рада, що ми отримали три очки. Це був мій дебют, і я рада, що вдалося забити гол. Вітаю нашу команду з перемогою, дуже щаслива бути частиною ЖФК «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru