Аліна Стеценко: Маємо чіткий план тренувань у залі та на полі

Аліна Стеценко: Маємо чіткий план тренувань у залі та на полі}

Перше тренування жіночого ФК «Кривбас» після новорічних свят пройшло 17 січня на штучному полі стадіону «Спарта», де наразі триває будівництво трибун та критого манежу. Головна тренерка Аліна Стеценко та півзахисниця Ірина Топал розповіли про перше початок роботи.

Аліна Стеценко розповіла:

- Ми вже почали нашу підготовку після довгого відпочинку. Всі раді, що ми знову разом. Вранці всі дівчата проходять плановий медогляд, а ввечері тренуємося. Тренування у нас зараз легкі, тому що це була дуже довга для нас відпустка. На наступному тижні вже розпочнемо плідну підготовку до змагань, які нас чекають.

У нас чіткий план тренувань у залі та на полі. Зараз для нас важливо, щоб всі футболістки, які з інших країн, легіонерки, успішно адаптувалися в Україні. Також є гравчині, які вдало пройшли реабілітацію після травм та вже почали тренуватися з іншими.

Ірина Топал також поділилася враженнями з клубними журналістами після першого командного тренування:

- Тренування пройшло дуже добре, дівчата, можна сказати, сумували за м’ячем. Побігали, повеселилися та налаштувалися на серйозну хвилю підготовки до чемпіонату та Кубку.  Готуємося, ще раз готуємося, щоб усім суперникам дати бій.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru