Аліна Стеценко: Ми знову довели, що будемо боротися до кінця

Аліна Стеценко: Ми знову довели, що будемо боротися до кінця}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та півзахисниця Ірина Топал поділилися з клубними журналістами враженнями від третьої поспіль перемоги у четвертому турі Вищої ліги, над ковалівським «Колосом» - 2:0.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Ті завдання, які ми поставили перед гравчинями були виконані на полі. Тому вітаю дівчат та штаб з перемогою. Ми знову довели, що будемо боротися до кінця та показали, що жіночий футбол це красиво.

- Склад не змінюється вже декілька матчів, чи можно сказати, що ви визначилися з основним складом команди?

- Ні, ми ще пробуємо інші позиції, дівчата продовжують тренуватися. У нас є час подивитися, як футболістки відкриваються на нових позиціях. Наприклад, є дівчата, які раніше не грали на позиції захисника, а зараз вже грають і комфортно себе відчувають.

- Чи планується ще докомплектація?

- Так, ми продовжуємо комплектацію і взимку будуть гравчині на перегляді. У нас молода команда, яка тільки створюється і формується.

- Наступна гра 5 вересня, чим плануєте заповнювати паузу перед наступним матчем?

- Продовжуємо тренування, а в субботу у нас запланований товариський матч. Деякі дівчата були викликані на збори національної збірної U-19, а інші продовжують тренування та підготовку до наступних матчів.

Ірина Топал, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра була нелегка, але ми і не очікували, що буде легко. Я вважаю, що ми показали хороший результат на полі, і я цьому дуже рада. Але попереду у нас дуже важкі матчі. Тому будемо готуватися та показувати надалі хороші результати.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru