Аліна Стеценко: Нам вдалося дуже багато

Аліна Стеценко: Нам вдалося дуже багато}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко поділилася враженнями від домашньої перемоги над львівськими «Карпатами» — 4:0 у 2 турі Вищої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Це була перша в історії команди домашня гра і сьогодні нам вдалося дуже багато. Матч я можу поділити на дві частини, тому що у другому таймі ми змінили схему гри та дали можливість вийти на поле футболісткам, які були на заміні. Щоб вони також відчули, що таке гра та відповідальність.

- Як пройшла адаптація футболісток у новоствореній команді?

- Адаптація ще продовжується, у нас є гравчині, які тільки декілька днів тому приєдналися до нашої команди.

- Яке було завдання на сьогоднішню гру, окрім перемоги?

- У нас кожної гри стоїть завдання перемогти, але до кожного матчу ми готуємося по-різному, тому що соперник змінюється. Але сьогодні, окрім перемоги, було завдання грати для криворізьких вболівальників. Для нас зараз важлива підтримка.

- Чи планується докомплектація команди?

- У нас є футболістки, які навіть сьогодні були на перегляді. Ми плануємо з ними ще працювати та подивимося залишаться вони у команді або ні.

- Наступний матч з київським «Атексом». Ви вже знайомі з цією командою?

- Так, ми знаємо вже про всі команди. Я вважаю, що тренер не має права сказати, що він не знає. Тому ми продовжуємо готуватися.

- Чи слідкуєте ви за матчами чоловічого ФК «Кривбас»?

- Так, навіть сьогодні, коли в нас була гра паралельно з чоловічою командою. Тому хочу привітати чоловічий ФК «Кривбас» з перемогою! «Кривбас» - це ми!

Також враженнями від матчу поділилася нападниця жіночого «Кривбасу» та авторка хет-трику Інна Глущенко.

- Хочу подякувати тренерам, керівництву клубу та вболівальникам. Сьогодні була велика підтримка. Рада, що допомогла команді забити голи та реалізувати моменти.

- Кого вважаєте найголовнішим суперником у чемпіонаті?

- Я думаю всім відомо, що це ФК «Житлобуд-1» та «Житлобуд-2», які зараз на перших місцях турнірної таблиці. Тому доведеться з ними позмагатися.

- Чи відчувається з кожним матчем більше командна робота?

- Звісно з кожною грою більше впевненості. Ставимо цілі перемагати та займати лише призові місця.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru