Аліна Стеценко: Не дивлячись на рахунок, гра була важкою

Аліна Стеценко: Не дивлячись на рахунок, гра була важкою}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та півзахисниця Діана Бєлякова поділилися з клубними журналістами враженнями від шостої поспіль перемоги, у 9 турі Вищої ліги, над вінницьким «ЕМС-Поділлям» - 4:0.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Це був дуже важкий матч, тому що місяць ми не грали через паузу в чемпіонаті України. Також у нас був перенос гри з ЖФК «Пантери». Під час першого тайму здавалося, що ми втратили форму. Було багато моментів, але не вдалося їх реалізувати. Але у другому таймі ми змогли показати вже звичну гру для наших глядачів.

- У цьому матчі дебютувала нова футболістка «Кривбасу» Сонкенг. Прокоментуйте її гру.

- Для багатьох було здивуванням, що під час важливого матчу в основі вийшла нова гравчиня. І я розумію це, тому що тренування — це одне, а гра зовсім інше. Але я рада, що в неї вийшло добре зіграти, як і усій команді. Я думаю, після адаптації Юсіз зможе себе ще краще проявити.

- Які плани команди на найближчі два тижні?

- У нас знову два тижні паузи у чемпіонаті, тому що  почнуть грати національні збірні U-19 і сім наших футболісток поїдуть на збори. Але у команди паузи не буде, і мене це тішить. Продовжуємо підготовку до інших матчів. Наступна гра дуже відповідальна, звісно як і всі інші.

Зазначу, що ми поважаємо всі команди. Для нас кожний суперник новий і ми окремо готуємося до зустрічі з ним на полі.

Півзахисниця Діана Бєлякова також поділилася враженнями після переможної гри: 

- Матч був доволі важкий, але ми змогли встояти та вирвати цю перемогу. Можливо за рахунку не скажеш так, але у нас була велика пауза перед цією грою і це було відчутно, особливо під час першого тайму.

- Як можеш оцінити фізичну готовність команди на полі, чи були футболістки «Кривбасу» готові?

- Я вважаю, що так. Ми кожного дня готувалися під час тренувань. І будемо продовжувати!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru