Аліна Стеценко: У нашої команди все попереду

Аліна Стеценко: У нашої команди все попереду}

Після виїзного матчу жіночого ФК «Кривбас» проти «Житлобуду-1» у 10 турі Вищої ліги ЧУ – 0:2 головна тренерка криворізької команди Аліна Стеценко та півзахисниця Анна Стєкольщикова у флеш-інтерв’ю прокоментували гру.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні був хороший матч, ми знову зустрілися на полі з сильним суперником. І я хочу сказати, що наші гравчині виходили на поле та виглядали гідно. До матчу готувалися, робили аналіз гри «Житлобуду-1» у Лізі чемпіонів та чемпіонаті України. Так, під час гри були моменти, які ми не реалізували, але над цим будемо працювати далі, тому що у нас все попереду, і це лише початок.

- Тактика з контратаками нашої команди була сформована саме на цю гру?

- Звісно, ми готувалися до цього матчу, адже коли зустрічаєшся з такою сильною та організованою командою, доводиться так грати. Так, нам не вдалося реалізувати свої моменти, але я все одно вдячна нашим дівчатам за гру. Команді «Житлобуд-1» хочу побажати успіхів, у них далі ще матчі у Лізі чемпіонів.

- До відпочинку у ЖФК «Кривбас» залишається гра в рамках Кубку України. Зараз всі налаштування на цей матч?

- Так, ми 21 листопада зустрінемося з ЖФК «Динамо». Також готуємося серйозно до цієї гри, щоб реабілітуватися перед вболівальниками та показати хороший результат.

Анна Стєкольщикова, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Так, було важко, але дивлячись на нашу гру, можна сказати, що у ЖФК «Кривбас» велике майбутнє! Була активна гра з нашого боку вже з перших хвилин, у нас були непогані шанси відкрити рахунок, але не вдалося, на жаль.

- Що під час цієї гри вимагала від команди головна тренерка Аліна Стеценко?

- По-перше, це надійно зіграти в обороні. Також стояло завдання у швидкому виході в контратаки та активному пресингу. І найголовніше, що вимагалося - самовіддача.

- Що можеш сказати щодо фізичної підготовки нашої команди?

- Я вважаю, що ми не поступилися у цьому плані супернику. Адже ми активно тренуємося фізично і тактично.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru