Аліна Стеценко - у трійці найкращих тренерів жіночого футболу України!

Аліна Стеценко - у трійці найкращих тренерів жіночого футболу України!}

Тренерка криворізького жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко - у трійці найкращих тренерів жіночого футболу України за підсумками 2021 року Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу!

Визначення найкращих тренерів жіночого футболу України проходить вдруге в історії. У минулому році з пропозиції голови Всеукраїнської профспілки «Футбол України» Ігоря Гатаулліна, підтриманої президентом Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу Миколою Павловим, було вирішено заснувати окрему премію для найкращої тренерки жіночого футболу в Україні.

Після обговорення із журі представників ВОТФ і УАФ було вирішено найкращою тренеркою жіночого футболу 2020 року назвати наставницю «Житлобуду-1» Валентину Котик. А перша п’ятірка встановилася в такому порядку:

1. Котик Валентина Петрівна («Житлобуд-1» Харків).

2. Зінченко Наталія Миколаївна («Житлобуд-2» Харків).

3. Стеценко Аліна В'ячеславівна («Кривбас» Кривий Ріг).

4. Заєв Роман Миколайович («Шахтар» Донецьк).

5. Бортнік Олег Віталійович («Ладомир» Володимир-Волинський).

Нагородження цьогорічних лауреатів почесних номінацій (VBET Ліга, Перша ліга, Друга ліга, Аматорський футбол, Студентський футбол, Жіночий футбол) Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу планується провести перед першими матчами весняної частини сезону.

Вітаємо головну тренерку ЖФК «Кривбас» із визнанням! Бажаємо тільки перемог у новому році!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru