Аліна Стеценко: Вдалося реалізувати поставлені завдання на гру

Аліна Стеценко: Вдалося реалізувати поставлені завдання на гру}

У післяматчевому інтерв’ю головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко, нападниця Інна Глущенко та капітан команди Анна Іванова, авторка дублю, поділилися із клубними журналістами враженнями від переможного виїзного матчу у 8 турі Вищої ліги проти уманських «Пантер» - 4:1.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

- Була дуже хороша гра, нам вдалося реалізувати майже всі поставлені завдання на матч. А те, що не вдалося, ми будемо обговорювати та корегувати з футболістками на тренуваннях. Зрозуміло, що під кінець першого етапу дівчата втомилися фізично та морально.

- На позиції Сонкенг грала Ларисса Кедма, як можете оцінити її гру?

- Це була не перша її гра, у нас завжди є гравці для заміни. Я думаю, що їй вдалося проявити себе та зіграти добре.

- Зараз думки лише про матч з ЖФК «Житлобуд-1». Чи дозволяє кадровий склад ЖФК «Кривбас» дати бій 13 листопада?

- 13 листопада Сонкенг вже зможе грати після дискваліфікації. Також у нас є гравчині, які залишилися вдома. Ми будемо окремо готуватися до гри з наступним суперником, щоб дати бій.

Інна Глущенко, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Вітаю команду з перемогою! Намагалися грати першим номером, нав’язали свій футбол. Десь ми могли грати і швидше, але чотири голи забили, тому, думаю, це хороший результат.

- На твоєму рахунку більшість забитих голів команди у цьому сезоні. Але останні два матчі не вдається реалізувати моменти. У чому справа?

- Сьогодні було багато моментів, коли могла забити, але я намагаюся грати на команду, тому всі голи залишила на гру з ЖФК «Житлобул-1».

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра була нелегка, але ми перемогли. Були деякі проблеми з реалізацією, тактикою, але можу сказати з впевненістю, що з кожною грою ми стаємо сильнішими. Результатом ми задоволені, але знаємо, що можемо краще.

- Під час цієї гри суперник був без серйозної гри в атаці. Це говорить про те, що ви добре підготувалися та розібрали «Пантер» перед матчем?

- Так, звісно ми детально готуємося до кожного суперника. Це була гра в обороні, сувора гра у центрі поля. Було дуже багато боротьби, намагалися максимально грати у пас, нав’язавши свою гру.

- Як можеш оцінити гру оборони твоєї команди?

- Ми намагаємося тримати всіх гравчинь на одному рівні, щоб ніяка втрата не давала збій у лінії захисту. Тому сьогодні лінія оборони була також хороша.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru