Анастасія Жигадло: Дебютний гол за "Кривбас" присвячую татові

Анастасія Жигадло: Дебютний гол за "Кривбас" присвячую татові}

Коментарі після матчу 11 туру Вищої ліги ЖФК «Маріуполь» - ЖФК «Кривбас» - 0:6.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Дуже дякую команді за перемогу, ми задоволені результатом. Вдячні дівчатам за те, що показали гарну результативну гру. Далі ми працюємо в рамках недільного циклу й готуємось до кубкової гри, дамо декілька днів, щоб дівчата відпочили. Й в цілому будемо у бойовому складі готуватись до гри з «Ворсклою». Ця гра як і інші дуже важлива, дівчата, впевнений, продемонструють гарне відношення до гри.

Каріна Кулаковська, головна тренерка ЖФК «Маріуполь»:

- Ми сьогодні грали з лідером чемпіонату. «Кривбас» на першому місці, ми їх вітаємо з цим, вони молодці. Ми розуміли, що наша команда зараз не в тих кондиціях, щою конкурувати з суперником. Але ми до того ще йдемо: 70 відсотків наших гравчинь без досвіду виступів у Вищій лізі і є молоді виконавці (до 18 років). Від них просити наразі щось серйозне дуже тяжко, але ми з кожною грою зростаємо. Вони старались нав'язати боротьбу суперницям та грати у атакувальний футбол. Але клас «Кривбасу» все ж таки взяв своє.

Анастасія Жигадло, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Для мене ця гра була дуже важливою. Я дуже хотіла показати себе, також дуже хотілось забити гол. Тому дуже вдячна Даяні Семків за те, що надала мені змогу виконати пенальті. Вдячна усім тренерам за підтримку. Радію, тому що наша команда закінчила першу частину сезону на першій сходинці. Ця гра була не дуже складною, але потрібно було налаштовуватись на неї як слід, що у нас і вийшло. Не знаю як буду святкувати дебютний гол, але спочатку наберу тата. Він зараз у лікарні й дуже хотіла забити та присвятити цей гол саме йому. Бажаю скорішого одужання.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru