Андрій Дедяєв: Якщо підняли планку, треба її тримати

Андрій Дедяєв: Якщо підняли планку, треба її тримати}

Захисник криворізького «Кривбасу» Андрій Дедяєв поділився враженнями від чергового спарингу на турецьких зборах проти першолігового «Миколаєва» (1:2).

- Чого не вистачило? Як би банально це не звучало: двох голів. В цілому гру можна поділити на два тайми. Перший вийшов більш змістовним, у другому вдавалося далеко не все. «Миколаїв» в кінцівці нас переграв психологічно за рахунок наших помилок.

Що ж, це черговий матч на зборах, нічого страшного не трапилося, рухаємося далі. Тим паче граємо під важкими навантаженнями, це ні для кого не секрет. Але все ж це збори, так і повинно бути. Треба терпіти, аби в сезоні було легше.

- Останній спаринг, в якому ти приймав участь – це переможний проти «Карпат» Галич-Бурштин. Ци можна провести паралелі між цими двома поєдинками?

- Тоді гра була більш змістовною, діяли першим номером. Контролювали хід зустрічі, забили стільки, скільки було потрібно для перемоги, хоча могли забивати ще. А, цього разу, суперник зміг переломити хід матчу під свій стиль гри: довгі передачі, нагнітання, боротьба. Вони виграли цю боротьбу, й матч.

- Прикра поразка не вплине на команду з психологічного боку?

- Вважаю, ні. Повторюся, це лише один із багатьох спарингів. Звісно, якщо підняли планку, її треба тримати. Будемо намагатися це робити постійно.

- Підготовка до сезону в Туреччині проходить по плану?

- Так, жодного дня тут ми не провели даремно. Виконуємо усе по плану. На жаль, не обходиться без мікротравм у хлопців, і у мене, в тому числі. Набираємо форму, і, сподіваюсь, до першої гри будемо в оптимальних кондиціях.

- Приїзд президента, керівництва підняв бойових дух в команді?

- Так, звісно. Давно не бачилися. Вже звикли, що після кожної гри Костянтин Караманіц заходить до роздягальні та завжди підтримує. Робоча атмосфера наразі в колективі, все добре.

- Які в тебе очікування від старту весняної частини чемпіонату, від першої гри проти черкаського «Дніпра»?

- Повинні всіх тільки обігрувати, й «Дніпро» також. Зараз в «Кривбасі» створили усі умови для підвищення в класі, тому тільки вперед.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru