Андрій Голуб: У новому році результати U-14 будуть покращені

Андрій Голуб: У новому році результати U-14 будуть покращені}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-14 Андрій Голуб підвів підсумки першої половини сезону у інтерв’ю клубним журналістам. Нагадаємо, команда U-14, наші наймолодші у ДЮФЛУ, в 11 очках набрали 2 очки, і посідають останню сходинку групи.

- Тож Андрію, минулий рік для вашої команди був складним. В цілому, що скажете, як пройшов сезон?

- Перша половина чемпіонату для нас склалася невдало. Ми заходили, скажімо так, з великими проблемами, знали, що нам буде важко. Зіткнулися з найголовнішою проблемою нашої команди U-14, це недокомплектація складу. Нам довелося взяти п'ятьох хлопців 2009 року народження, щоб розбавити колектив та одного хлопця 2010 року, тому труднощі у нас були дуже великі.

В принципі, що й підтвердилось результатами по перших турах. Ми збиралися із хлопцями, спілкувалися постійно на тему нашого футболу, подальших ігор. Скажу так: вони великі молодці, бо результати не тішили, але вони налаштовувалися на кожен матч із максимальною самовіддачею. У цьому плані вони молодці, отже, впевнений, надалі результати будуть покращені.

- Які позиції потрібно підсилити «Кривбасу» U-14 до поновлення сезону?

- У нашому випадку підсилення вимагають всі позиції. Декілька позицій у нас закриті, але хлопцям потрібна конкуренція, без конкуренції вони не зможуть зростати. Бажано на кожну позицію мати по два гравці, тільки так ми зможемо досягати результату та зростати.

- Відомо, що після закінчення першої частини чемпіонату ви тривалий час ще тренувалися. Які плани ставите у новому році перед командою?

- Так, ми тренувалися ще місяць. Нашим першочерговим завданням було розвантажити хлопців, адже перша половина чемпіонату для них була важкою у всіх аспектах. Тому працювали в режимі підтримання форми. Гра у квадрати, футбол, намагалися хлопців перезавантажити та паралельно займалися доукомплектацією команди, проводили додаткові перегляди.

Є новачки, які дуже хочуть грати за «Кривбас». Наше завдання у цьому році - це набрати більше очок, ніж ми набрали в першій половині. Але найголовніше, це виконувати поставлені завдання, перемагати у кожному матчі, відповідати рівню та статусу клубу.

- Відбуваються перегляди до лав Академії «Кривбас». Чи є ваша зацікавленість у тих хлопцях, які приїхали та вирішили спробувати свої сили у нас?

- Так був набір, скажу, що він ще повторюватиметься. Приїжджало дуже багато хлопців, чисельністю бажаючихзадоволені. Єдине але: якість і навички багатьох залишають бажати кращого. Я думаю, що наразі, в першу чергу, нам необхідно звернути увагу на місцевих хлопців, які грають у різних клубах. Ми відкриті для всіх й всіх бажаючих переглянемо.

- Чи мали вже можливість поспілкуватися з новим координатором Академії – авторитетним спеціалістом Хорхе Лопесом?

- Так, звісно. Ми познайомилися, дуже гарне враження залишає про себе, людина з великим і видатним минулим. Я впевнений, що він зробить у структурі Академії багато цікавих змін, які допоможуть нам розвиватися правильно та ефективно і досягати бажаного результату.

- Крім відкритих наборів також триває повноцінний набір хлопців. Яких вікових категорій не вистачає вам?

- Нам не вистачає дітей 2008 року народження, тому ми завжди відчинені, на всіх чекаємо, всім раді, всім приділимо час.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru