Андрій Голуб: У новому сезоні налаштовані боротись за медалі ДЮФЛУ

Андрій Голуб: У новому сезоні налаштовані боротись за медалі ДЮФЛУ}

Старший тренер криворізької ФА «Кривбас» U-16 Андрій Голуб підбив підсумки сезону 2023\24 в інтерв’ю клубним журналістам.

- Андрію Олександровичу, червоно-білі завершили сезон в 1\4 фіналу чемпіонату ДЮФЛУ. Поділіться враженнями в цілому від сезону.

- Чвертьфінал ДЮФЛУ - гарний результат. Ми задоволені цим. Багато працювали, щоб досягти успіхів, мали багато різних моментів, але загалом я задоволений тим, як виступила команда. У чвертьфіналі чемпіонату нам дістався міцний суперник – київське «Динамо». Грати з такими опонентами – завжди цікаво,мадже такі матчі показують, над чим ще треба працювати. Ми дійсно багато помилялися, граючи з цією командою, але нічого страшного – впевнений, що досвід, який ми отримали, принесе нам тільки користь.

- Розкажіть про найкращий та найгірший матч сезону 2023\24.

- Напевно найлегший матч – це з командою «Ротаня та Зозулі», адже суперник не приїхав до Кривого Рогу і їм зарахували технічну поразку (посміхається). А якщо серйозно, то найкращий матч – це, напевно, був матч-відповідь 1\8 фіналу проти ДЮФК «Чорноморець». Перший поєдинок ми їм програли 0:1, а у другому переконливо реваншувались 5:0. Це була найкраща гра нашої команди, що по результату, що по грі. А найгірший матч – це були матчі проти «Динамо». Нам було дуже складно, ми пропускались багато помилок. І цей суперник не дав нам шансів виправити їх. 

- Які задачі ставите перед собою та гравцями на новий сезон?

- Перед собою завжди ставлю максимальні задачі. Що стосується гравців, то насамперед зауважу, що це буде випускний рік у команди і маю надію, що вони отримають свій шанс у професійному футболу та підуть далі своєю стежкою. Хочу, щоб на кожному тренуванні та грі у хлопців горіли очі, щоб вони постійно викладались на 200%.  Впевнений, що всі мрії юних футболістів здійсняться. Що стосується сезону, тільки максимальні задачі – вихід з групи, потрапляння у фінальну частину і дуже хочемо поборотись як мінімум за медалі. 

- Академія «Кривбас» - найкраща Академія в Україні. Які основні фактори цього на ваш погляд?

- По-перше, у нас в Академії дуже кваліфіковані тренери. Ми постійно розвиваємось, читаємо спортивну літературу та робимо все для того, щоб ставати кращими. По-друге, це умови, які ми маємо. Ті умови, які ми маємо завдяки президенту Клубу Костянтину Караманцю, вони на найвищому рівні. Наша головна команда «Кривбас» вже у єврокубках і для юних футболістів – це стимул і мотивація приїздити до нас і працювати. Хто знає, можливо хтось з них у майбутньому буде працювати під керівництвом головного Юрія Вернидуба.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru