Андрій Григорик: капітан зі сталевим характером

Андрій Григорик: капітан зі сталевим характером}

11 червня 2021 року на поле в останнє у своїй професійній кар’єрі на футбольному полі з`явився видатний криворізький футболіст, справжній патріот місцевого футболу, на рахунку якого майже дві сотні матчів на професійному рівні за «Гірник» та «Кривбас», екс-гравець молодіжної збірної України - Андрій Григорик.

Хавбек з великої літери, капітан зі сталевим характером, футбольний шлях якого розпочався в «Кривбасі» й символічно завершився у найріднішому клубі. Легендарний 25 номер змушений був завершити кар’єру через травму.

Він востаннє офіційно з’явився на футбольному полі під овації трибун та шалену підтримку фанатів. А наприкінці матчу ми розгорнули великий пам’ятний банер на честь Андрія.

Він народився 31 березня у Кривому Розі та розпочав свій футбольний шлях у рідній ДЮСШ «Кривбас». Захищав кольори головної команди «Кривбасу», його молодіжки, «Іллічівця», «Іллічівця-2» (нині – «Маріуполь»), «Гірника», «Гірника-2».

Зіграв 18 матчів за молодіжні збірні України, визнавався кращим гравцем сезону, неодноразово потрапляв до символічних збірних Першої, Другої ліг, є одним з «гвардійців» за кількістю зіграних матчів у Другій лізі, і це ще не повний перелік досягнень Григорика.

ФК «Кривбас» дякує Андрію за величезний внесок у розвиток криворізького футболу! Наші двері завжди для тебе відчинені.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru