Андрій Кліщук: Буде цікаво перевірити свої сили на фоні "Динамо"

Андрій Кліщук: Буде цікаво перевірити свої сили на фоні "Динамо"}

Воротар криворізького «Кривбасу» Андрій Кліщук ексклюзивно розповів про підготовку до сьогоднішнього матчу 25 туру УПЛ проти київського «Динамо».

- Андрію, як в цілому команда готується до матчу проти віцечемпіону?

- У звичайному режимі, не дивлячись на статус суперника. Часу між матчами замало. Відновимось після гри з «Інгульцем» й починаємо готуватись до «Динамо». Хочемо бути в оптимальних кондиціях. На теорії розбираємо сильні та слабкі сторони суперника.

«Динамо» - гранд українського футболу. Це хороша команда, яка у кожному сезоні виборює чемпіонський титул. Буде цікаво перевірити свої сили на їх фоні.

- Як це: грати у режимі нон-стоп?

- Чим більше матчів, тим краще. Для цього ми і тренуємось, а у такому щільному графіку головне - правильне відновлення. Кожен професіонал знає як краще підготувати себе. Ну і, звісно, наш медперсонал це дуже добре знає.

- У «Кривбасу» свої цілі, у «Динамо» - свої. Чия мотивація в понеділок буде більша?

- «Кривбас» кожен тур грає тільки на перемогу. Ми йдемо від матчу до матчу. Найважливіша зустріч – кожна наступна. У понеділок ми граємо на домашньому стадіоні при підтримці наших фанатів на секторі, наших Героїв, тому, впевнений, мотивації буде більше саме у нас.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Динамо». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru