Андрій Кліщук: Юрій Вернидуб просив бути на полі справжніми козаками

Андрій Кліщук: Юрій Вернидуб просив бути на полі справжніми козаками}

Воротар криворізького «Кривбасу» Андрій Кліщук - про домашню перемогу у 20 туру УПЛ над луганською «Зорею» - 1:0.

- Андрію, який секрет перемоги?

- Секрет доволі простий: ми бились один за одного на рідному стадіоні та перемогли. Показали непоганий футбол, проявили характер. Юрій Миколайович просив бути на полі справжніми козаками, а ми намагались виконати усе те, що він каже. Максимальна самовіддача, терпіння - це і привело нас до звитяги.

- Після того як забили, команда не сіла в оборону, а намагалась забити вдруге. Про що це говорить?

- Про те, що фізично ми добре підготовлені. Не боїмось суперника. Так, поважаємо, але не боїмося. Який сенс забивати та відразу сідати в оборону? Треба забивати та продовжувати грати, що ми і зробили. Ми забили, а ще залишалось грати 40 хвилин - цілий тайм футболу.

- Майже у кожному турі у «Кривбасу» є ротація. Чи важче постійно грати різним складом?

- Навпаки: це нас тільки загартовує. Є спортивна злість, бажання щось довести: зіграти за себе та за того хлопця, який пропускає матч за тієї чи іншої причини. Ми - команда, єдиний колектив, Родина «Кривбас» - усі бʼються один за одного.

Уся команда хотіла подарувати у такий памʼятний день перемогу нашим фанатам, вшанувати їх памʼять. Дуже прикро, що з життя ідуть наші солдати, наші фанати. Вони назавжди з нами на трибуні, ми їм навіки вдячні, вони назавжди у наших серцях.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru