Андрій Кліщук: Тримали захист, накриваючи суперника ще у центрі поля

Андрій Кліщук: Тримали захист, накриваючи суперника ще у центрі поля}

Воротар криворізького «Кривбасу» Андрій Кліщук прокоментував виїзну перемогу над харківським «Металістом 1925» - 2:0 у 29 турі УПЛ.

- В середині другого тайму чи не здалося, що команда іноді низько сідала, і «Металіст 1925» міг цим скористатися?

- Можливо, було пару моментів, але ми намагалися тримати лінію захисту вище, щоб не «сідати». Так, ми вели 1:0, але це не означає, що повинні «сідати» в свій штрафний майданчик і грати біля своїх воріт. Ні, тримали захист повище від наших воріт і накривали суперника у центрі поля, не давали підходити ближче.

- Сьогодні в тебе було не так багато роботи, особливо у першому таймі. Але наприкінці все ж з’явилась можливість проявити себе. Як ти зберегаєш цю концентрацію? Як ти перебуваєш у тонусі до заключних хвилин матчу?

- Коли ти не в грі майже 90 хвилин, може бути один момент і ти повинен бути готовим до нього. Стараюсь підсказувати партнерам, намагаюсь завжди зайняти правильну ігрову позицію та бути готовим до всього.

- Тривожними були і ніч, і день. Це якось впливає на підготовку до поєдинку?

- Трохи адреналіну… Ні. Ніяк не впливає. В нашій країні вже більше року йде війна. Але ми дякуємо нашим ППО за дуже гарну роботу. Здається, жодного прильоту по Києву не було. Все було збито. Вони дуже гарно виконали свою роботу та дали нам можливість підготовитись та зіграти у нашу гру. Ми теж достатньо  гарно виконали свою роботу, раз ми виграли.

- Сьогодні на матчі були представники ультрас команди. Чи відчуваєте ви їхню підтримку?

- Так, звісно, ультрас завжди чуємо. Ми знаємо, що вони з нами і за це їм велике дякую. Вони у нас найкращі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru