Андрій Кліщук: Вічна памʼять нашим хлопцям, вони - справжні Герої України

Андрій Кліщук: Вічна памʼять нашим хлопцям, вони - справжні Герої України}

Воротар криворізького «Кривбасу» Андрій Кліщук поділився думками про матч 3 туру VBET Ліги проти ФК «Львів» - 0:0. У неділю 30-річний голкіпер дебютував за червоно-білих у офіційних матчах.

- Андрію, ти вийшов зі старту, зіграв «на нуль». Але команда, на жаль, не перемогла. «Кривбас» сьогодні здобув одне очко чи два втратив?

- Однозначно втратили два очки. В цілому гра більш-менш давалась, не вистачило кінцівки. Вдавалось контролювати мʼяч. Можливо, у першому таймі не одразу заволоділи ініціативою, але у другому ситуація була під нашим контролем. Суперник грав більше на контратаках.

- Чи не було тягаря відповідальності, адже у перших двух турах взяти очки не вийшло?

- Готувались до гри у звичайному режимі, як до будь-якого іншого суперника, у тому числі, психологічно. Так, звісно, після двох стартових невдач деякий неприємний осад у команди був. Але, якщо постійно про це говорити, то як готуватись до наступної… Кожен матч як новий. От і зараз: зіграли й вже забули про це, рухаємось далі. Наступний тур, наступний суперник, потрібно набирати максимум очок.

- На останніх хвилинах «Львів» виконав небезпечні стандарти. Це «Кривбас» трохи підсів чи суперник додав?

- Не скажу, що ми підсіли. Так склалось: вони створили момент. Одного разу після контратаки, одного разу після невдалого виносу мʼяча. Вважаю, ми витримуємо усі 90 хвилин у хорошому темпі.

- Сьогоднішній матч розпочався із зворушливої події. Згадували загиблих фанатів «Кривбасу». Які емоції у футболістів під час таких заходів?

- Важко пояснити простими словами. Всередині це дуже чіпляє. Особисто в мене стояв комок у горлі. Вічна памʼять нашим хлопцям, вони – справжні герої України.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru