Андрій Кліщук: Збори - завжди і цікава, і важка робота одночасно

Андрій Кліщук: Збори - завжди і цікава, і важка робота одночасно}

Воротар криворізького «Кривбасу» Андрій Кліщук розповів про турецькі будні команди на другому зимовому зборі, а також згадав учорашній спаринг проти болгарського «Хебиру» - 1:2.

- Андрію, як проходять збори: наскільки важко, наскільки цікаво?

- Збори – це завжди і цікава, і важка робота одночасно. Ми працюємо кожний день з хорошим настроєм. Стараємось виконувати все, що від нас вимагають тренери.

- Вчора настрій вам трішки зіпсували у спарингу. Ти пропустив з пенальті, хоча майже вгадав кут. Наскільки прикро чи це така воротарська доля?

- Завжди прикро пропускати мʼячі. Робив все так, як вимагає Тарас Олександрович (Гребенюк – Авт.). Намагався розкачати суперника, щоб він пробив туди, куди хочу я. Хороший удар вийшов: низом під стійку. Тому було важко парирувати.

- На останніх хвилинах ти пішов на стандарт. Навіть пробив головою. Можливо, треба, аби у голкіперів тренували не тільки воротарську майстерність, а ще й як пробивати та забивати голи?

- До речі, на ранковому тренуванні відпрацьовували удари головою (посміхається). Чи міг забити? З моєї позиції було нереально відзначитись. Намагався більше віддати туди ближче до воріт партнерам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru