Андрій Купцов: Зіграли добре, але не перемогли

Андрій Купцов: Зіграли добре, але не перемогли}

Виконуючий обов’язки головного тренера криворізького «Кривбасу» Андрій Купцов прокоментував виїзну нічию – 0:0 із київською «Оболонню» у 11 турі Першої ліги.

- Враження від гри позитивні. Після того як останній тур ми провалили, дуже погано зігравши як по рахунку, так і по грі, то сьогодні потрібно було зіграти класно і в атаці, і в обороні. Хотіли досягти максимального результату. Зіграли добре, але не досягли того результату, який нам потрібен, максимуму.

Ми налаштовували наших хлопців тільки на перемогу. Просили зіграти з позиції сили. Продивилися багато матчів суперника, й побачили у них проблеми, коли вони під тиском. Цей тиск ми робили сьогодні за рахунок трьох нападників. Трішечки змінили структуру гри команди.

4-3-3, з акцентом зіграти більше на атаку. У нас це виходило дуже непогано. Єдиний мінус – ми не забили хоча б один гол. Не зробили найголовніше. Я сказав хлопцям після матчу в роздягальні, якщо вони так будуть грати й надалі, якщо завжди буде таке відношення, такий настрій на подальші матчі, то все у них буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru