Андрій Мостовий і Вагнер - серед найкращих гравців 20 туру Першої ліги!

Андрій Мостовий і Вагнер - серед найкращих гравців 20 туру Першої ліги!}

Востаннє у 2021 році інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena обрав найкращих футболістів за підсумками туру Першої ліги. У 20 турі криворізький «Кривбас» приймав вдома «Агробізнес» й втратив два очки – 1:1. Тим не менш, одразу двоє червоно-білих відзначені журналістами.

Це захисник Андрій Мостовий та бразильський півзахисник Вагнер Гонсалвез, автор голу на початку другого тайму. Андрій увійшов у символічну збірну 20 туру, а Вагнера визнано найкращим легіонером туру!

Вітаємо хлопців із визнанням та бажаємо тільки успіхів у подальшому!

- У зв'язці зі Щедрим Мостовий був постійним учасником атак господарів, виконав багато проходів з подачами та прострілами, а також показав дуже добрий, як для захисника, показник гострих передач як уздовж флангу, так і безпосередньо в чужу штрафну.

При цьому Андрій зробив багато чисто чорнової роботи на своїй половині поля. Окремо додамо, що у пропущеному м'ячі він не винен – форвард, який там підключився для допомоги біля своїх воріт, невдало виніс м'яч на суперників, - так оцінили гру Мостового журналісти.

- Якщо у Металіста гарна історія – перемога у заключному матчі року в гостях у одного з безпосередніх конкурентів, то Кривбас ризикував поступитися вдома одному з аутсайдерів (хоча він і є сильним колективом, який ще на початку року вибивав із Кубка України Шахтар).

Врятував криворіжців бразилець Вагнер, який сповна використав грубу помилку захисника Агробізнесу і непогано виконав вражаючий і чіткий удар. Хвалимо 25-річного вінгера, який у Кривбасі вже забив кілька м'ячів, та всі важливі, - оцінка гри Вагнера.

Підсумуємо, у першій частині сезону Першої ліги визнання спеціалістів отримали 12 футболістів нашої команди! Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур, 8, 9 тури), Олексій Хобленко (3, 4, 17, 19 тури; найкращий гравець серпня; 8 тур – найкращий гравець), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6, 16 тури), Драган Ловріч (6 тур), Володимир Заїменко (8 тур), Вагнер Гонсалвез (12 тур, 20 тур - найкращий Легіонер туру), Дмитро Семенов (14, 15 тури), Клім Приходько (14 тур – найкращий молодий гравець, 15 тур – Джокер туру), Крістіан Іліч (17 тур - найкращий Легіонер туру), Андрій Мостовий (20 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru