Андрій Мостовий: Увесь вільний час присвячую родині

Андрій Мостовий: Увесь вільний час присвячую родині}

В рамках нашого Ютуб-проєкту Kryvbas Profile про себе розповіли захисник криворізького «Кривбасу» Андрій Мостовий та боснійський півзахисник Мілян Говедаріца.

Андрій Мостовий, захисник ФК «Кривбас»:

- Мій батько займався спортом, щоправда, легкою атлетикою. Також у нас була секція футболу: одного разу батько відвів мене на тренування, й тоді для мене усе розпочалось. Так, маю усі три комплекти медалей Першої ліги. Золото здобув разом із «Зіркою», коли ми виходили до Першої ліги.

Срібло ж та бронзу здобував із «Десною», коли ми пробилися до УПЛ з третьої спроби. Коли ми ще були дітьми, то, звісно, усі мріяли грати в «Реалі», «Барселоні». Але мені імпонує «Ліверпуль» на чолі із Юргеном Клоппом. За свою кар’єру грав на позиції захисника та опорного півзахисника.

Останнім часом граю виключно крайнього захисника, на даний момент – лівого. Я одружений, маю двох діточок: донька та синочок. Щодо відпочинку, то увесь вільний час присвячую саме родині. Намагаємося подорожувати, на місті не сидимо. Кривий Ріг – велике місто, й знаю, що тут також є цікаві місця.

Якби не футбол, чим би займався? Важко відповісти, адже ніколи навіть не замислювався про це. Певно, займався би футбольною діяльністю. Із «Кривбасом» хочу вийти до УПЛ, й там добиватися поставлених цілей.

Мілян Говедаріца, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Увесь Кривий Ріг ще не вивчив, але почуваю себе тут чудово. У вільний час зазвичай граю у Play Station, залишаюся вдома, та просто відпочиваю. Моя улюблена команда – «Барселона». Найкращим гравцем в історії футболу вважаю Ліонеля Мессі. Дуже подобається Іспанія, комфортна країна для життя та відпочинку.

Як отримав запрошення перейти до «Кривбасу»? Отримав дзвінок, та одразу зв’язався із другом, який грав тут десять років тому. Він розповів мені тільки найкраще про клуб і місто, тому я приїхав сюди. «Кривбас» - хороший клуб, аби тут стати кращим та розвиватися. Ми повинні грати в УПЛ наступного сезону.

Просто обожнюю більярд, це найкращий вид спорту після футболу. Атмосфера на домашньому стадіоні просто супер, у нас кожного матчу потужна підтримка. Ми дуже вдячні за це нашим вболівальникам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru