Андрій Новак: Гра вийшла бойовою, так як ми і очікували

Андрій Новак: Гра вийшла бойовою, так як ми і очікували}

Тренер воротарів закарпатського «Минаю» Андрій Новак поділився враженнями про гру з «Кривбасом» - 1:0 у 21 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- В першу чергу, ми всі хочемо привітати Валерія Івановича Пересоляка (президента «Минаю» - Авт.), в якого сьогодні день народження. Дуже класно, що сьогодні хлопці змогли принести йому такий класний подарунок. Гра вийшла бойовою, так як ми і очікували.

Багато єдиноборств, багато боротьби. Я вважаю, що наші хлопці в цьому компоненті не поступилися, билися за кожний клаптик поля, терпіли, і тому здобули дуже важливу для нас перемогу.

- Запитання стосовно Германа Пенькова. Можете прокоментувати його стан?

- Так, на жаль, неприємна операція у нього була. В Києві ми зустрічалися, він на фінальній частині відновлення. Тому після Великодня ми очікуємо його вже в «Минаї» і потихеньку будемо готувати його до загальної групи.

- Перед початком сезону ви казали, що добре, що у нас є Олександр Бандура. На 21 тур ваша думка не змінилася?

- Ми задоволені всіма воротарями, які у нас є. Хлопці працюють, стараються, на кожному тренуванні доводять. Присутня здорова конкуренція, тому ми задоволені всіма нашими воротарями, і Олександр - не виключення.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru