Андрій Понєдєльнік: Для нас кожен матч - найважливіший

Андрій Понєдєльнік: Для нас кожен матч - найважливіший}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Понєдєльнік, який останнім часом виступає на позиції захисника, ексклюзивно розповів про підготовку до домашнього матчу 26 туру УПЛ проти «Руху».

- Андрію, які особливості підготовки до «Руху»?

- Все проходить за тим же планом як і перед попередніми матчами. Вивчаємо суперника: нам вказують на його слабкі та сильні сторони. Шукаємо нові методи протистояння іх атаці та розглядаємо проблемні моменти про обороні. Це досить непогана команда. У кожній ланці є свої лідери, які можуть вести гру.

- До кінця чемпіонату залишилось всього пʼять турів. Який з цих матчів, на твій погляд, найважливіший?

- Для нас кожен матч – найважливіший. Чи це «Динамо», чи це «Рух» - різниці немає. Адже за кожен з цих поєдинків можна набрати максимум три залікових пункти. І це для нас є найголовнішим.

- Як зустріли у команді новачка Даніеля Сосу?

- Привітали в приїздом в Україну командним коридором. Стараємось допомогти в тренувальному процесі і побуті, для того щоб він скоріше пройшов адаптацію та зміг допомогти «Кривбасу» досягати успіху.

 Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Рух». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru