Андрій Понєдєльнік: "Кривбас" рухається у правильному напрямку

Андрій Понєдєльнік: "Кривбас" рухається у правильному напрямку}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Понєдєльнік про сьогоднішній домашній матч 12 туру УПЛ проти «Дніпра-1».

- Андрію, попереду матч проти «Дніпра-1», який набрав солідний хід. Що можеш сказати про цього суперника, як нейтралізувати його сильні сторони?

- Це дуже збалансована команда із високим рівнем дисципліни. У кожної команди є як сильні, так і слабкі якості. У нас було достатньо днів, щоб детально розібрати суперника. Ми налаштовані на дуже серйозний бій. 

- Цього сезону ваша команда стала приємною несподіванкою для багатьох. Чи відчуваєте ви інший настрій суперників на вас, враховуючи ваш поточний успіх?

- Я вважаю, що наша команда рухається у правильному напрямку. Ми розвиваємося щодня, не стоїмо на місці, як тактично, так і функціонально. Для цього дуже багато зусиль докладає наш тренерський штаб. Зараз ми одне ціле, колектив дуже дружній і це наш козир. На тренуваннях у нас здорова конкуренція, а під час матчів ми всі один за одного. Щодо настрою суперників, то ми про це взагалі не думаємо.

Те, як налаштовуються на нас інші команди - це їхня справа. Ми ж однаково підходимо до кожного суперника, будь це «Верес», чи «Дніпро-1», чи «Шахтар». Немає різниці. Для нас головне - три залікових пункти після фінального свистка.

- Разом із Дмитром Хомченовським ти записав пісню. Як це відбувалося?

- Так, якщо ви цікавилися, то знаєте, що це вже наш другий трек, який називається «Називайте нас Бандерами». Ми з Дімою часто спілкуємося про музику, і коли маємо вільний від футболу час, то він написав біт, а я написав та начитав текст. Писав, як тільки приходило натхнення. Зараз ми також працюємо над новим треком, можливо він вийде, можливо ні. Але це таке хобі, щоб трохи поліпшити настрій, внести в життя щось новеньке.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами UPL.ua

Теги

Зроблено в Oranges Guru