Андрій Понєдєльнік: Ми показали, що маємо свій стиль і характер

Андрій Понєдєльнік: Ми показали, що маємо свій стиль і характер}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Понєдєльнік прокоментував виїзну перемогу над полтавською «Ворсклою» - 4:1 у 8 турі УПЛ.

- Андрію, які враження від гри?

- Сьогодні маємо максимально хороші враження, ми перемогли з великим рахунком. Емоції тільки найкращі, ми рухаємось далі від матчу до матчу. «Кривбас» продемонстрував, що має свій стиль і характер, у першу чергу. Адже перемогли, поступаючись у рахунку. Одразу не вдалось увійти у гру, щось на це вплинуло. Що саме? Будемо це розбирати на теоріях та вирішувати проблемні моменти.

- Сьогодні «Кривбас» вкотре продемонстрував характер. Погодишся?

- Думаю, всі вболівальники вже помітили, що «Кривбас» як у цьому сезоні, так і минулому, славиться своїм характером, бійцівськими якостями. Сьогодні зуміли переломити хід зустрічі, що неодноразово вже робили і цього разу нам це теж вдалось.

- 4:1 – досить приємний рахунок над сильним суперником.

- За перемогу з великим рахунком нам більше трьох очок не дадуть. Тому 4:1 – ну і добре (посміхається). Попереду ще багато хороших важливих матчів, вже усіма думками про них.

- Чи заглядаєте у турнірну таблицю?

- Сезон тільки розпочався. Звичайно, приємно, коли команда знаходиться у верхній частині таблиці, але тим складніше там закріпитись. Тепер треба тримати цю високу планку. Впевнений, «Кривбасу» це під силу. Треба продовжувати багато працювати і у нас все вийде.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru