Андрій Понєдєльнік: В кожному з нас бачу справжнього бійця, який бʼється на полі

Андрій Понєдєльнік: В кожному з нас бачу справжнього бійця, який бʼється на полі}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Понєдєльнік поділився думками про перемогу над полтавською «Ворсклою» - 1:0 у 12 турі VBET Ліги.

- Андрію, що там трапилось в моменті з твоїм вилученням?

 - На відео видно, що я грав чисто у мʼяч. Не знаю, може по інерції опонент на мене налетів. Я впевнений точно, що грав у мʼяч. Те, що арбітр вирішив дати мені червону картку, хай буде на його совісті. Так, я підвів команду й, поки були нерівні склади, «Кривбас» відмучив ці хвилини.

- Про що подумав, коли побачив перед собою червону картку? Жовту точно очікував?

- Скажу чесно, навіть жовту не очікував отримати. Повторюсь, знав, що граю у мʼяч. Не знаю, як коментувати такі моменти: спірно чи не спірно. Це не мені вирішувати. Коли побачив, що арбітр тягнеться за карткою, був у шоці, а тут ще й червона.

- Що скажеш щодо самої гри, адже «Кривбас» сьогодні був інший? Команда дійсно билась за цю перемогу.

- Я щасливий за команду, ми перемогли. В кожному з нас бачу бійця, справжнього воїна, який бʼється на футбольному полі. Щасливий, що ми перемогли, показавши хорошу гру та хороший результат. Ми опинились у такому положенні, що права на помилку немає. Сьогодні мали тільки перемагати.

- У бомбосховище у Кривому Розі регулярно ходять віддані вболівальники «Кривбасу» та підтримують команду. Можна їм передати вітання.

- Регулярно усією командою переглядаємо відео як нас підтримують у бункері. Ми відчуваємо вашу підтримку, дорогі вболівальники, навіть на відстані. Хочу, щоб їх приходило все більше і більше. Ми граємо для вас та для тих наших фанатів та вболівальників, які на фронті захищають Україну від рашистської нечисті.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru