Андрій Ременюк: Працювати в таких умовах одне задоволення

Андрій Ременюк: Працювати в таких умовах одне задоволення}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Ременюк розповів про перемогу у восьмому турецькому спарингу над житомирським «Поліссям» (3:1), в якому він відзначився голом й результативною передачею.

- Гра вдалася добре, й взагалі збори проходять по плану. Тільки треба постаратися нашу гру зберегти і перенести у офіційні матчі. Мій гол? Все відбувалося машинально, оскільки багато схожих моментів ми відпрацьовуємо на тренуваннях.

Так, мені комфортно грати на лівому фланзі, але можу зіграти також на правому. Взагалі без проблем зіграю там, де скажуть тренери.

- У другому таймі ми не побачили голів, та й гра видалася не такою видовищною. Причина у втомі?

- Так, втома однозначно накопичилася за місяць на зборах. Та й рахунок нас влаштовував. Щодо умов для тренувань, то вони найкращі. За це дякуємо тренерам і керівництву «Кривбасу». Працювати у таких умовах одне задоволення.

- У спарингу проти «Карпат» Галич-Бурштин ти не грав. Наскільки я знаю, там виступає чимало твоїх друзів, знайомих. Не прикро було пропустити саме цей матч?

- Так, але я грав проти «Агробізнесу», у якому є тренер з яким працювали разом довгий час. Були амбіції довести йому й собі, що я в кращому положенні (посміхається).

Попереду новий сезон. Намагатимемося усі розвиватися індивідуально й командно, аби виконати задачу підвищення в класі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru