Андрій Ременюк: Витиснули максимум зі стандартних положень

Андрій Ременюк: Витиснули максимум зі стандартних положень}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Андрій Ременюк, автор переможного голу, поділився емоціями після гостьової перемоги над маріупольським «Ярудом» (2:0) у 19 турі групи Б Другої ліги.

- Найголовніше сьогодні, що ми зуміли виграти й здобути необхідні три очки. Тому що була важка дорога до Маріуполя, плюс потихеньку протягом сезону накопичується втома. Дуже раді, що виграли.

- За рахунок чого «Кривбас» переломив хід нелегкого матчу?

- Вижали максимум зі стандартних положень. Те, що відпрацьовуємо на тренуваннях. Забили перший гол, й далі ініціатива була вже на нашій стороні. Гра давалася, потім забили вдруге, й вже не відпустили таку перевагу.

Наступний матч? До «Енергії» будемо готуватися у звичайному режимі: відновлення й підготовка.

- Чи рахуєш голи, які забиваєш в офіційних матчах?

- Поки що їх не так багато (посміхається). Головне, аби вони були важливі для команди й приносили їй користь. Звісно, є якісь індивідуальні цілі, але, повторюся, головне, аби «Кривбас» вигравав й виконав задачу на сезон.

- Як тобі сьогодні підтримка фанатів?

- Звичайно, підтримка відчувається ще й як. Вони кожен матч із нами. Їх підтримка дуже важлива для нас. Далеко не у кожного клубу в Україні є такі вірні фанати й вболівальники. Вдячні вам за палку підтримку.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru