Анна Авраменко - гравчиня ЖФК "Кривбас"

Анна Авраменко - гравчиня ЖФК "Кривбас"}

Першим новачком криворізького ЖФК «Кривбас»  стала 15-річна талановита гравчиня з українським паспортом Анна Авраменко.

Футболістка поставила підпис під угодою з клубом строком на 2,5 роки. У команді Володимира Єфімако Авраменко виступатиме під 18-м номером.

№ 18 АННА АВРАМЕНКО

Народилась: 28 січня 2008 року.

Вік: 15 років.

Місце народження: м. Дніпро.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 167 см/53 кг.

Амплуа: півзахисниця.

Кар’єра футболістки: «Парус» Дніпро (2016-2023).

Вихованка дніпровського футболу почала займатись футболом у місцевому клубі «Парус», куди її у 8-річному віці запросив тренер Дмитро Юрійович Трикоз. Він помітив талановиту дівчинку, яка граючи у рідному дворі з м'ячем, навіть на фоні хлопців, виділялася високою швидкістю та невластивим для її віку футбольним мисленням.

Протягом 7 років Аня грала за «Парус» разом з хлопцями, а також залучалась до матчів за жіночу команду «Дніпра-1». До «Кривбасу» на перегляд гравчиню знову ж таки привіз Дмитро Юрійович.

Відтепер у кар'єрі Авраменко ропочинається найважливіший етап -професійний, і ми раді констатувати, що становлення цієї талановитої дівчини проходитиме під червоно-білими кольорами.

Ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Півзахисниця «Кривбасу» Анна Авраменко:

«Щаслива опинитися у такому клубі. Це неабиякий виклик ось так одразу потрапити у професійний футбол до найкращої команди України. Я сповнена великим бажанням працювати та розвиватися надалі.

Моєю мрією є грати за європейський топ-клуб та захищати кольори збірної України.

Улюблена позиція на полі - центр півзахисту. Я можу зіграти як з глибини у більш оборонній моделі гри, так і допомагати команді в атаці та діяти під нападаючими.

Сподіваюсь, що за рік мені вдасться зікріпитися у «Кривбасі» і стати повноцінною гравчинею основного складу».

Володимир Єфімако:

«Авраменко має набір якостей, який може дозволити їй вирости у гравчиню хорошого рівня. Це - хороша робота з м'ячем, витривалість, розуміння гри. Але, в першу чергу, багато буде залежати від неї самої, її старання та праці на тренуваннях».

Віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін:

«Підписання  Авраменко - це дуже показовий трансфер. Цей крок в черговий раз демонструє нашу філософію побудови клубу та вміння довіряти молоді. Ми з радістю готові надавати умови для розвитку юним гравчиням, аби вони у майбутньому приносили користь українському футболу. Кожен талановитий гравець чи гравчиня можуть отримати шанс проявити себе у «Кривбасі». Що ж стосується Ані, то вона, у свої 15 років, вже здатна грати і конкурувати на рівні дорослої команди. Бажаю їй терпіння і успіху!»

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru