Анна Іванова: Хочеться ще більше домінувати над "Ворсклою"

Анна Іванова: Хочеться ще більше домінувати над "Ворсклою"}

Коментарі після матчу 1 туру жіночого ЧУ у Вищій лізі ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Ворскла» - 0:0.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні зіграли з чемпіоном України - 0:0. Добра гра, багато боротьби, гарні швидкості були, ось тільки забитих мʼячів не було з нашого боку, але ми в цілому задоволені результатом. Тим паче, якщо враховувати, що суперник - чемпіон, достатньо досвідчена команд. Багато дівчат з їх складу грають в національній збірній, учасники Ліги Чемпіонів, до того ж вони 34 поєдинки поспіль не втрачали залікові очки.

Тобто, це перший матч, в якому вони втратили очки. Рухаємось далі, а дівчат можу тільки похвалити, вони сьогодні були героїнями на футбольному полі. Кінцівка була за нами, у «Ворскли» - вилучення, тому ми ще більше контролювали гру після цього, але нам не вистачило індивідуальних якостей в атаці, щоб поставити «крапку».

На кожну гру будуємо план, інша справа, як дівчата його відтворюють на полі. Ми грали вдома, прагнули перемогти, грали два тайми на перемогу, хотіли сьогодні здобути важливих три бали, але результат на табло. Тому дуже складно говорити відносно втрати балів чи все ж таки здобуття, ми насамперед задоволені самовіддачею дівчат та результатом.

Наталія Зінченко, головна тренерка ЖФК «Ворскла»:

- Така довга за тривалістю гра, з сиренами. Перший тайм: у нашої команди нічого не виходило, будемо розбиратись, що з ними сталось. Можливо й сама тривога вплинула, а ось у другому таймі вийшли більш зібраними, почали створювати моменти. Дуже сподобалась команда суперника. Гадаю, що 0:0, ймовірно, добрий результат для нас та для них.

Залишившись у меншості, розуміли, що це лише частина футболу, треба було швидко перебудуватись, бо на полі мінус один гравець, і ми трохи підсіли «нижче». Мені як тренеру команди, яка втрачає очки, набагато легше налаштовувати дівчат на інший матч. Зараз у нас мінус два очки, і це нормально. Нам подобається, коли є такі матчі та сильні суперники, іде боротьба до кінця. Це, насамперед, класно для розвитку жіночого футболу в нашій країні, тому, я вважаю цю гру плюсом для нас та для «Кривбасу».

Вважаю, що до боротьби за високі місця ще додадуться такі команди, як «Колос» та «Шахтар». Вони, до речі, дуже добре виглядають. Також «Житлобуд-1». Я думаю, що суперники буде додавати і це плюс для жіночого футболу, адже цікаво, коли граємо до кінця й невідомо хто буде чемпіоном, а хто займе третє та четверт місця.

Віолета Тан, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні вперше за довгий час нас спіткали дві тривоги, трохи збили настрій та підготовку до гри, але в цілому матч був дуже конкурентним. Фізично втомились, але боротись з чемпіонками на рвіних - це великий крок для нас вперед. В цьому сезоні буде більше таких матчів, саме з сильними командами, тому ми в очікуванні наступних й хочемо перемагати. У другому таймі ми більше домінували й могли забити, але трохи не пощастило.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Стосовно матчу, хочу подякувати команді, ми виклались, показали дійсно яскравий футбол, де була й боротьба. Якісь комбінації проходили, але хочеться більше домінувати над таким гарним суперником як «Ворскла», і ми до цього йдемо. Щодня готуємось і сподіваємось, що наступна гра з «Ворсклою» буде для нас переможною.

Я вважаю, що цей чемпіонат буде дуже цікавим, тому що усі команди підсилили свої склади. Також, думаю, що всі серйозно наразі готуються до матчів і принципово налаштовані на «Кривбас», у тому числі. Ми є подразником для всіх, усі команди хочуть показувати кращий футбол з нами, і це тільки додаткова мотивація для нас кожного разу демонструвати що ми кращі й гідні першого місця, ми до цього йдемо.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru