Анна Іванова: Ми дуже задоволені результатом

Анна Іванова: Ми дуже задоволені результатом}

Головна тренерка жіночого ФК «Кривбас» Аліна Стеценко та авторка дублю у ворота суперників, центральна захисниця Анна Іванова, розповіли клубним журналістам про виїзну перемогу над київським «Атексом» у 3 турі Вищої ліги ЧУ – 6:0.

Аліна Стеценко, головна тренерка ЖФК «Кривбас»:

– Майже все, що ми планували, дівчата виконали. Є моменти, які сьогодні нам не вдалося реалізувати, але є час правильно навчити футболісток, щоб жіночий «Кривбас» відпрацював власний стиль гри.

– Сьогодні на поле у другому таймі дебютували  три нові футболістки ЖФК «Кривбас». Як можете прокоментувати їх гру?

– Вони зараз проходять адаптацію, ми дозволили їм вийти на поле у певний час гри. Я думаю, що прийде час і вони адаптуються під наш стиль гри, структуру команди та будуть претендувати на перший склад.

Анна Іванова, капітан ЖФК «Кривбас»:

– Гра була достатньо непростою. Під час першого тайму ми не виконали усі настанови головного тренера, але  у другому вийшли на поле та показали свою гру. Тому ми дуже задоволені результатом. Будемо рухатися лише вперед та виправляти свої помилки у наступних матчах.

– Це ваш перший дубль в кар’єрі?

– Так. Моє амплуа - центральний захисник, тому не так часто маю гольові моменти.

– Ситуація з голом головою: це награна комбінація чи просто пішла ситуація і ви відреагували?

– Ні, ми часто награємо цю комбінацію, яка сьогодні стала успішною. Тренера нам дають багато корисних задач.

– Сьогодні було мало криворізьких вболівальників на трибунах стадіону «Арсенал-Арена», але їх було багато онлайн. Які слова подяки можете сказати їм?

– Побачивши підтримку вболівальників на стадіоні «Гірник» під час домашнього матчу, ми тепер виходимо на кожну гру з відчуттям у серці, що Кривбас з нами. І велика вдячність усім, хто нас підтримує, дивляться трансляції, спостерігають за Інстаграмом. Це дуже допомагає нам.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru