Анна Іванова: Вся Україна зараз об'єднана так, як ніколи

Анна Іванова: Вся Україна зараз об'єднана так, як ніколи}

Футболістки жіночого ФК «Кривбас» Анна Іванова та Інна Глущенко поспілкувалися з німецькими журналістами перед першим тренуванням на базі ФК «Кельн», який разом з благодійними фрондами та волонтерами допомогли нашій жіночій команді виїхати з України та бути у безпечному місці під час війни росії проти нашої країни.

Капітан команди ЖФК «Кривбас» Анна Іванова говорить:

- Це страшна війна… Росія вторглася та напала на Україну... путін та російська армія - вбивці!

Нагадаємо, що 24 лютого, коли почалася війна, футболістки «Кривбасу» повинні були вилетіти до Туреччини на збори.

Анна Іванова також розповіла журналістам:

- Ми так і не встигли вилетіти до Туреччини на збори через напад Росії на Україну. Два тижні ми провели у Кривому Розі. Поруч з готелем, де ми жили у перший день війни було три сильні вибухи, після яких керівництво нашого клубу одразу організувало вивезення команди у безпечне місце, де було облаштовано бомбосховище. У ньому ми ховалися, коли починали лунати повітряні тривоги.

Після початку війни керівництво ФК «Кривбас» не зупиняло пошук варіантів вивезення жіночої команди з країни у безпечне місце.

Анна Іванова продовжує:

- Бути у Німеччині - це не лише можливість бути у безпеці. Нам вдалося зберегти команду та показати свою єдність. Вся наша країна зараз об'єднана, як ніколи.

Також про плани команди у Німеччині розповіла нападниця ЖФК «Кривбас» Інна Глущенко:

- Ми плануємо тут у Німеччині не лише тренуватися, а й проводити показові благодійні матчі з глядачами. Під час матчів плануємо збирати кошти, які направимо на допомогу Україні та нашому Кривому Рогу.

Тому ми звертаємось до всіх європейських клубів, які мають жіночі команди, та просимо підтримати нас, організувавши подібні матчі на своїх стадіонах задля підтримки України. Україна обов'язково переможе і ми повернемось додому.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru