Анна Іванова: Я сильна, тому що захищаю кольори "Кривбасу"

Анна Іванова: Я сильна, тому що захищаю кольори "Кривбасу"}

Капітан жіночого ФК «Кривбас» Анна Іванова розповіла у інтерв’ю клубним журналістам про жахливу автомобільну катастрофу, в результаті якої вона отримала тяжку травму, й яка могла поставити хрест на футбольній кар’єрі.

Анна Іванова згадує:

- Тоді лікарі казали, що продовжувати грати у футбол - великий ризик для мого здоров’я. Але я поставила ціль перед собою повернутися у професійний спорт і стати кращою.

У 2020 році у житті Анні Іванової сталася біда, коли вона, повертаючись з рідного села у Миколаїв, потрапила у ДТП. Тоді маршрутне таксі, у якому їхала футболістка, зіштовхнулося з вантажівкою. Це було лобове зіткнення, в результаті якого Анна отримала тяжку травму - відкритий перелом великої гомілкової кістки.

Анна Іванова:

- Місяць я лежала у лікарні, мені зробила операцію та поставили титановий стрижень у ногу, який зараз тримає кістку. Після цього мене чекали 7 місяців реабілітації. До тренувань я повернулася відразу після реабілітації. Це був літній період підготовки, збори команди. Тренер дозволив мені потроху приступати до роботи.

Також футболістка згадує, що лікарі були проти повернення її у футбол, тому що це було небезпечно для неї.

- Я не знаю правильно це було чи ні, але я роблю так, як вважаю за потрібне. Я хочу грати у футбол, а якщо я поставила ціль перед собою, то я обов’язково її досягну.

Зараз я ще більше хочу продовжувати свій шлях далі. Все добре, я пройшла хороший курс реабілітації і можу спокійно тренуватися. Мене нічого не непокоїть. Оскільки моральна складова після травми має велику роль, навіть більше ніж фізична. Я вважаю, що з якими силами, страхами ти повернешся на поле, від того і залежить твоє майбутнє. А я вважаю себе сильною, тому що захищаю кольори ЖФК «Кривбас»!

Також у інтерв’ю нижче Анна Іванова розповіла про початок своєї футбольної кар’єри та першу дитячу футбольну команду.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru