Анна Іванова: З нетерпінням чекаємо повернення до тренувань

Анна Іванова: З нетерпінням чекаємо повернення до тренувань}

Капітан команди жіночого ФК «Кривбас» Анна Іванова розповіла клубним журналістам про власні очікування та плани команди на 2022 рік.

- У відпустці ми вже з нетерпінням чекаємо повернення до тренувань, до команди, оскільки за цей час ми встигли здружитися і зблизитися з кожною з дівчаток, атмосфера чудова.

Ми повертаємось до тренувань перед зимовим кубком України, готуватимемося, переглядатимемо нових гравців. Потім так само плануємо тренувальний збір перед чемпіонатом, щоб бути максимально готовими до нових перемог.

- Як тобі результат жіночого ФК «Кривбас» у першому півріччі?

- Підбиваючи підсумки сезону, хочеться відзначити колосальне зростання команди, яка була створена тільки півроку тому. Ми отримали цінний досвід, побачили, на що ми здатні та над чим ще потрібно попрацювати. Хочеться відзначити, що ЖФК «Кривбас» сформований з сильних талановитих гравців та професійного тренерського штабу, який я впевнена приведе нас до тих цілей, які ми поставили перед собою.

Очікування від першого етапу були неоднозначними. Спочатку десь були переживання, нерозуміння, звичайно ж інтерес, так як це нова команда і новий виклик для кожної з дівчат. Але після перших тренувань з Аліною Стеценко і всім тренерським штабом зрозуміли, що ми у надійних руках і все буде добре.

Проміжний результат я вважаю успішним, але так само можу сказати, що ми налаштовані на нові успіхи і хочемо більшого.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru