Антон Циганков: Команді не вистачило характеру та агресії

Антон Циганков: Команді не вистачило характеру та агресії}

Післяматчеві коментарі після гри 11 туру юнацького ЧУ в УПЛ «Рух» U-19 – «Кривбас» U-19 (5:0).

 Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Програли дуже хорошій команді, яка наразі на голову сильніша у всіх параметрах. Як ми не спілкувались із футболістами, не намагались донести, що з суперником можна грати, а все ж таки якась невпевненість у хлопців була присутня. Скільки ми не говоримо про те, що треба вірити й грати в футбол… Але важко все налагодити за короткий час. В «Руху» серйозна конкуренція за місце в складі, а у нас все ж таки великий дефіцит у кадровому плані. Будемо працювати далі, виправляти помилки й рухатись тільки вперед.

Віталій Пономарьов, старший тренер ФК «Рух» U-19

- Ми задоволені грою. Рахую, що по грі ми переважали «Кривбас» U-19, хоча готувались до дуже серйозного матч. Тому що суперник - хороша команда, яка йде у середині таблиці, й, якщо й поступалась у чемпіонаті, то лише в один м'яч. Вони провели кожний поєдинок на пристойному рівні. Я вважаю, що усі три пенальті у ворота «Кривбасу» по ділу. Ми всі переглянули, арбітр прийняв правильні рішення.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19

- Дуже погане суддівство. Я вважаю, що цих трьох пенальті не мало бути, одне - максимум, ще й вилучення. Арбітр «зробив» гру. Але й нам десь не вистачило характеру, агресії. Треба багато працювати, дуже багато роботи попереду, гадаю що наші тренери зроблять вірні висновки й донесуть до нас основні помилки. У суперника цікава команда, недарма вона грає у юнацькій Лізі УЄФА й демонструє там хороші результати. У мене за матч сьогодні був лише один момент, на жаль. Та я не зміг його реалізувати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru