Антон Циганков: Мій гол - результат плідної роботи команди на тренуваннях

Антон Циганков: Мій гол - результат плідної роботи команди на тренуваннях}

Післяматчеві коментарі тренерів команд та гравців «Кривбасу» U-19 після матчу 6 туру ЧУ серед юнацьких команд УПЛ «Кривбас» U-19 – «Минай» U-19 – 1:0. 

Віталій Косовський, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Перш за все, ми готовились психологічно. Ті матчі, які ми вже зіграли, то не то, що ми хотіли, хоча готувались й хотіли перемогти. Але сьогодні нарешті перемогли й вітаємо всіх, хто за нас вболівав. Хороша перемога, але могли забивати ще. Ми налаштовувалися на успіх, хотіли перемогти, й добились своєї цілі.

Постійно говоримо про те, що перемога є перемога. Святкуємо, радіємо, але з наступного дня почнаємо готуватись до «Чорноморця» U-19.

Владислав Микуляк, тренер ФК «Минай» U-19:

- Грали ми непогано, особливо у другому таймі. Рахую, що у другому таймі переграли суперника, просто не забили. «Кривбас» - команда, у складі якої виступають кремезні хлопці, добре фізично готові. Щодо нас, то ми трошки десь фізично підсіли, але хлопці в цілому молодці. Самовіддача була, бажання теж, тому все нормально. Наступну гру граємо з «Вересом» U-19. Вже якби більш-менш грою сьогодні задоволені, тому треба набирати очки.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19, автор переможного голу:

- Перший тайм переважно проходив на половині поля суперника. Гра нам вдавалась, було багато шансів, аби забити гол, але десь не виходило, діяли не так, як треба. Дуже радий, що сьогодні вдалось забити довгоочікуваний гол. Адже у попередніх турах не вдавалось відзначитись. Ми добре попрацювали на тренуваннях й сьогоднішній гол - це плід моєї роботи й усієї команди загалом.

Щасливий забити й допомогти команді здобути три очки, вони дуже потрібні для нас. Будемо готуватись далі й виконувати настанови тренерів. Команда у нас ще в процесі становлення, ми будемо працювати й сподіваємось, що в подальшому будуть тільки перемоги, а клуб «Кривбас» буде грімити на всю Україну.

Олександр Саєнко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні грали проти хорошого суперника, але ми були сильніші, виглядали краще. Було два хороших тайми, наша команда контролювала мʼяча як на своїй так й на чужій половині поля. Забили хороший гол: пішла подача із точним завершальним ударом. В цілому, уся команда добре зіграла й заслужила перемогу, з чим усіх і вітаю.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru