Антон Циганков: Подобається гра Левандовського, Кейна та Холанда

Антон Циганков: Подобається гра Левандовського, Кейна та Холанда}

Нападник криворізького «Кривбасу» U-19 Антон Циганков став найкращим гравцем команди у першому півріччі-2022/23 згідно вибору вболівальників.

- Антоне, вітаємо із перемогою! Як тобі це визнання?

- Безмежно вдячний кожному, хто проголосував за мене. Вдячний за це визнання, але, вважаю, мені потрібно ще дуже багато працювати, удосконалювати свою техніку й розвиватись як нападнику.

- Як виглядає топ-3 гравців U-19 після першого кола від Антона Циганкова?

- Якщо говорити об'єктивно, то до цього списку я точно хочу віднести нашого голкіпера Богдана Хому. У нього були дуже гарні матчі, чудові сейви. Також хочу відзначити Арсенія Кілєвого. Мені дуже сподобалось як він відчував гру й поводився з м'ячем, але не варто забувати й про інших хлопців. Кожний футболіст добре себе проявив й зробив певний внесок в результат команди.

- Перше коло завершено. Що можеш сказати відносно виступу «Кривбасу» U-19?

 - Скажу відверто, були матчі в яких, на жаль, ми втратили важливі залікові очки. Але якщо оцінювати перше коло в цілому, то гадаю 7 балів з 10 ми заслуговуємо. Фактично нова команда була створена влітку, в колективі більшість новачків. Гадаю, багато хлопців, ще розкрили свій потенціал до кінця, тобто, не встигли проявити найкращі якості. Але у нас попереду 15 матчів, в яких ми будемо працювати заради спільної мети.

- За це півріччя ти став кращим бомбардиром червоно-білих: у твоєму активі 7 забитих м’ячів. В чому секрет результативності?

- Немає ніякого секрету. По-перше, треба викладатись по максимуму на тренуваннях. Й, не слід забувати, що ти не забʼєш без допомоги партнерів, це друге.

- Найскладніша гра за сезон була проти кого, на твою думку?

- Як на мене, то це гра проти «Інгульця» U-19. В ній було дуже багато боротьби, порушень, суперечок й ушкоджень. Також хочу відмітити гру проти «Руху» U-19. Важка гра проти сильного суперника. Взагалі всі матчі були дуже нелегкими, але ось ці два були для мене найскладнішими.

- Як тобі грається під керівництвом Віталія Косовського?

- Грається дуже добре. У нас підібраний дуже чудовий тренерський склад на чолі зі старшим тренером, Віталієм Владиславовичем, я задоволений співпрацею з таким відомим спеціалістом.

- Зараз команда у відпустці. Як підтримуєш свою форму?

- Так, дуже сумую за футболом. Відносно форми, підтримую її не тільки у тренажерній залі, а й грою у футбол з товаришами. Ми декілька разів на тиждень збираємось й граємо. Треба тримати себе в тонусі.

- Хто з сучасних футболістів є твоїм кумиром?

- Як такого кумира в мене немає, намагаюсь спостерігати за футболом й від кожного футболіста брати щось нове для себе. Але якщо треба когось виділити на моїй ігровій позиції, то однозначно подобаються Левандовський, Кейн та Холанд.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru