Арсеній Кілєвий: Будемо раді побачити наших вболівальників на трибунах

Арсеній Кілєвий: Будемо раді побачити наших вболівальників на трибунах}

Нападник криворізького «Кривбасу» U-19 Арсеній Кілєвий в інтерв’ю клубним журналістам розповів про підготовку до матчу з однолітками з «Динамо» в рамках 29 туру юнацького чемпіонату України

- Арсеніє, розкажи, як триває підготовка до матчу з «Динамо» U-19?

- Підготовка команди триває у тижневому циклі. Але під кінець сезону нам трішки змінили навантаження, вони стали трохи легшими. Зараз тренування проходять десь більше для емоцій та ігрові з м’ячем.

- «Кривбас» U-19 вперше гратиме на головному клубному стадіоні «Гірник». Які емоції це викликає в тебе?

- Це класні емоції, адже всі знають, що грати для вболівальників набагато приємніше. Ти більше мотивований, тому що ти не можеш погано грати при власних вболівальниках, які приходять тебе підтримати. Я буду дуже радий побачити наших фанів на трибунах.

- Наскільки важлива для команди підтримка вболівальників з трибун?

- Вважаю, що футбол - це в першу чергу гра для вболівальників. Це найголовніший фактор у психології, тому що коли під час матчу тебе підтримують - все виходить набагато краще.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ГРУ

- Залишилось два останні матчі в цьому сезоні. Як команда налаштовується?

- Ми налаштовуємось по-максимуму. Незважаючи на всі попередні матчі, ми будемо боротися до кінця. Йдемо в суботу лише за перемогою.

- Головний тренер «Кривбасу» пильно слідкує за гравцями юнацької команди. Можливо Юрій Вернидуб піде на експеримент і дасть шанс молоді зіграти в останніх турах чемпіонату. Що думаєш про це?

- Це було б дуже добре для наших хлопців, проявити себе на рівні УПЛ. Буду дуже радий, якщо хтось з нашої команди отримає шанс.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru