Арсеній Кілєвий: ФК "Кривбас" дав мені все для подальшого прогресу

Арсеній Кілєвий: ФК "Кривбас" дав мені все для подальшого прогресу}

Коментарі після матчу 30 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Минай» U-19 - 5:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Це був дуже хороший матч. Остання гра чемпіонату, тому ми налаштовували хлопців на більш емоційний, ніж фізичний матч. Хлопці вийшли на поле та показали, що вони можуть забивати багато м’ячів. Вперше з капітанською пов’язкою вийшов на поле Ярослав Шевченко. Прийняв таке рішення, адже розумів, що на наступний чемпіонат хтось повинен виходити із капітанською пов’язкою та підказувати молоді. Ми привітали хлопців із закінченням чемпіонату та побажали їм рухатись далі.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Ми налаштовувались на бойову гру з «Минаєм», адже вони у минулому турі виграли у «Колоса». Думали, що суперник приїде більш заряджений. Але видалася в принципі легка гра. Ми взяли матч під повний контроль і довели його до такого розгромного рахунку. По футболу і по комбінаціям – це одна із найкращих наших ігор, але коли суперник вже грає в меншості – трішки вже навіть нецікаво грати. 10 на 11 – це вже команда просто дограє матч. Тому думаю, що в нас були і кращі матчі.

Мені дуже сподобався мій другий гол. Я увійшов у штрафний майданчик, та пробив у дальній верхній кут – все як за підручником. Сьогодні був мій останній матч за юнацьку команду. Тут пройшли два роки мого життя. Дуже вдячний Клубу, адже він мені дав можливість показати і проявити себе. Вважаю, що в мене вийшло скористатися цим шансом – це буде для мене кроком вперед. Клуб дав мені все для розвитку, тому вдячний всім, особливо тренерському штабу.

Станіслав Мігуцький, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був бойовим, ми хотіли перемогти і все зробили задля цього – контролювали м’яча і били по воротам. Гра проходила із повітряними тривогами і паузами, але хлопці молодці витримали все. Забив свій дебютний гол у чемпіонаті. Емоції мене переповнюють, адже я дуже цього бажав та чекав.

Дмитро Погорілий, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Ми завершили чемпіонат на мажорній ноті. Домінували весь час на полі, було важко через тривоги, але ми впорались і забили п’ять м’ячів. Це мій останній матч за «Кривбас» U-19 і я дуже щасливий, що мав змогу тут грати. Ми всі разом переживали дуже чудові моменти, дуже радий, що був частиною цього колективу. Надалі бажаю хлопцям лише перемог.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru