Артем Гагарін: Це крутий шлях: за 2 роки від дебютанта ЧУ до учасника Ліги Чемпіонів

Артем Гагарін: Це крутий шлях: за 2 роки від дебютанта ЧУ до учасника Ліги Чемпіонів}

Коментарі після матчу за третє місце першого етапу жіночої Ліги Чемпіонів ЖФК «Лінчепінг» - ЖФК «Кривбас» 3:0.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні провели останній матч в єврокубках, програли 0:3 «Лінчепінгу», але, можна сказати, що у двох матчах ЛЧ здобули багато досвіду. Він безцінний та знадобиться нам у внутрішніх змаганнях в Україні, а саме в чемпіонаті та Кубку. Ми поринули в атмосферу з сильними суперниками та побачили, до якого рівня нам треба рости і йти. Будемо робити все можливе, щоб у наступному сезоні знов почали свій шлях у Лізі Чемпіонів.

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- Ну, по-перше, це дуже крутий шлях: за два роки - від дебютанта Вищої Ліги до учасника Ліги Чемпіонів. Хотілось би подякувати сьогодні всім, хто має дотичність до цього успіху. Тренерам: Аліні Вʼячеславовні (Стеценко), Ігорю Петровичу (Урсакі) й Володимиру Олександровичу (Єфімако). А також всім, хто був біля керма нашої команди. Хотілось би подякувати всім тим, хто працює та працював в клубі, гравчиням, які були в команді.

Можливо, хтось менше зіграв на полі, хтось більше. Всім, хто допомагав та заважав також окремо дякую, без них цього б не було. Гравчиням команди окрема подяка. Що стосується окремо участі у Лізі Чемпіонів, то результат - це досвід, він сьогодні є і це важливо. Що стосується самого результату виступу, то він незадовільний. Всю відповідальність за результат беру на себе, були нюанси з трансферами – десь недопрацювали. Але на цьому закінчується історія Ліги Чемпіонів – шлях до мрії та починається нова історія. Якою саме вона буде? Побачимо.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Насамперед хочу подякувати нашій команді за самовіддачу. Це був цінний досвід, який ми гідно пройшли, вважаю. Віддали всі сили на цьому етапі змагань, але, на жаль, їх не вистачає на більше, ніж ми маємо, і на це є багато причин. Але ми не засмучуємось.

Вважаю, що цей досвід, який ми здобули, набагато важливіший, ніж результати матчів. Я дуже пишаюсь нашою командою, адже ми робимо дуже багато. З кожним матчем команда демонструє все кращий футбол. Вважаю, що нам потрібно ще трохи часу, аби підготуватись краще до таких серйозних викликів. Щоб команда здобувала перемоги з такими міцними суперниками у Лізі Чемпіонів.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Сьогодні ми зіграли другий матч у Лізі Чемпіонів, і ми дуже раді знаходитись тут. Намагались проявити свої найкращі якості та, сподіваємось, що у наступному році ми також гратимемо у Лізі Чемпіонів – будем йти до того, аби повернутись сюди вже з першого місця чемпіонату. Та проявимо себе ще краще.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru