Артем Гагарін: Це тільки початок, адже головна наша перемога - точно попереду

Артем Гагарін: Це тільки початок, адже головна наша перемога - точно попереду}

Коментарі після матчу 21 туру Вищої ліги ЧУ ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Маріуполь» - 7:0.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Хочу подякувати нашим фанатам, які підтримували команду протягом усього сезону, подякувати дівчатам, тренерському штабу, керівництву та персоналу за цей сезон. Для такого молодого клубу (а нам лише два роки) срібні нагороди чемпіонату та участь у Лізі Чемпіонів - це непогане досягнення. Та все ж, я впевнений, наші головні перемоги ще попереду. Головне зробити правильні висновки по цьому сезону.

Каріна Кулаковська, головна тренерка ЖФК «Маріуполь»:

- Важко щось аналізувати. Вже кінець сезону, дівчата втомлені, багато хто грав на травмі. Переломним став другий гол перед самою перервою. Хто зна, як би воно склалося не пропусти ми необов’язковий гол «у роздягальню». Але маємо, що маємо. Величезне дякую футбольному клубу «Кривбас», який, як завжди, нас шикарно зустрів.

І, звичайно, дякуємо нашим захисникам, які боронять нашу країну від рашистів. Дуже сподіваємось, що наступну нашу домашню гру з «Кривбасом» ми проведемо вже у Маріуполі!.

Ірина Кочнєва, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми ніколи не зважаємо ні на суперника, ані на турнірне становище, адже завжди маємо показувати гарний футбол і забивати голи... З новими партнерками по команді наразі важкувато, адже вони не розуміють мови і є проблеми з комунікацією. Махіра навіть майже не розуміє англійської. Та з плином часу, впевнена, вони адаптуються і впишуться у колектив.

Анна Іванова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дякую дівчатам за цей матч і хочу висловити захоплення нашими вболівальниками. Те, як вони нас підбадьорюють і заводять під час поєдинків - неймовірно! Також хочу привітати з дебютним голом Махіру. Вона чудово себе проявила і відзначилась надзвичайно класним голом. Вітаю її і бажаю влитися у наш дружній колектив та досягати разом перемог!

Артем Гагарін, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- Не хочеться аналізувати сьогоднішню гру. Хочеться святкувати та зберегти такі емоції. З цими емоціями піти далі. Це тільки початок. У нас була бронза, тепер срібло, а далі - подивимось… Та головна наша перемога - точно попереду. Від Донецька до Львова, від Києва до Сімферополя… Можливо, ще шматочок Кубані… (посміхається)

Які очікування від Ліги Чемпіонів? А які можуть бути? Звичайно, класні! У нас там будуть такі суперники, що треба лише отримувати задоволення від протистояння їм. Дуже хочеться отримати цей досвід. Лише уявіть вивіску: «Кривбас» - «Ман Сіті» або «Кривбас» - «Челсі»! Про це можна тільки мріяти! Такого досвіду у чемпіонаті України ми точно не здобудемо.

Хочеться, аби наш чемпіонат ставав сильніше, аби зростала конкуренція, аби команди грали саме у футбол! З Полтавою ми граємо у футбол і це кайф! Адже з іншими командами, на жаль, футболу мало. У нас крута Академія і, я впевнений, це не останні медалі як жіночої так і чоловічої команд!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru