Артем Гагарін: Цю перемогу присвячуємо усім, хто боронить Україну від ворога

Артем Гагарін: Цю перемогу присвячуємо усім, хто боронить Україну від ворога}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін поділився емоціями після домашньої перемоги над лідером сезону, «Дніпром-1», у 15 турі VBET Ліги – 2:1.

- Як побачили сьогоднішню важливу перемогу у ФК «Кривбас»?

- Чесно кажучи, дуже важко зараз давати інтервʼю, тому що всередині наразі пусто, всі емоції залишились на полі. Це була важлива гра для нас. Дивно звучить, але другий матч у Кривому Розі, й вже останній у цьому році, на жаль. У 2023 році, думаю, ми вже будемо грати тут, вдома, постійно. Всі сподівання на наших хлопців, ЗСУ. Сьогоднішню перемогу ми присвячуємо усім хлопцям в ЗСУ, теробороні, усім, хто боронить нашу країну. Ну і, звичайно, нашим пацанам: нашим ультрас, які віддали своє життя за Україну.

Хочеться подякувати «Дніпру». Дійсно, крутий матч, круті емоції. Ну і сценарій. Не знаю, хто писав цей сценарій: пенальті на межі з повітряною тривогою, потім тільки виходиш, а тобі ставлять цей пенальті. 0:1, потім був характер, потім Рома Дебелко забив вже у ті ворота, в які треба забивати. Емоції неймовірні. Дякую усім, хто підтримує клуб.

Впевнений, настане час, коли на нашому стадіоні буде багато людей. Ми добудуємо цю трибуну, вона буде переповнена, змінимо поле. Все обовʼязково буде. Але після нашої перемоги. Сьогодні наша маленька перемога. Але ми віримо у велику перемогу. Перемогу незламної України.

- Судячи з тієї атмосфери, яка зараз у роздягальні, усі сьогодні відпрацювали навіть не на 100, а на усі 200 відсотків?

- Гра пройшла, закінчилась. Емоції класні, так, але ми вже думками там, в Одесі. І це теж важливо. Сьогодні було важливо, щоб «Дніпро-1» повернувся на Дніпропетровщину. Ми знаємо зсередини інформацію, яка є між клубами. Скільки було листів з проханнями перенести цей матч, не грати… Але ми все ж таки вмовили, щоб «Дніпро-1» приїхав. За це їм подяка.

І коли я сьогодні вранці читав, що «Дніпро-1» повернувся на свою базу, ну це ж класно! Ви уявляєте як люди в Дніпрі це читають та розуміють, що повертається футбол? Отже повертається життя, значить ворог відходить, ми його відтісняємо. ЗСУ перемагає. Україна перемагає. І так буде обовʼязково завжди. Дуже хочеться, щоб наступний Суперкубок України зіграли в Донецьку, Луганську, Маріуполі або Сімферополі. Чому б ні?

А можливо, десь через декілька років й «Кривбас» буде грати у Суперкубку. До цього треба йти. Ми будуємо команду. Ми будемо грати в єврокубках. Коли? Зараз я не знаю, але, ми там будемо. Будемо грати знову проти «Парми». Правда, «Пармі» зараз треба трохи підтягнутись (посміхається). Все буде добре, я впевнений. Продовжуємо працювати, як і вболівальники повинні працювати на клуб, підтримуючи його. А ми будемо віддячувати їм ось такими матчами. Тому що «Кривбас» Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru