Артем Гагарін: Дуже чекаю на матч "Кривбас" - "Севастополь" в українському Криму

Артем Гагарін: Дуже чекаю на матч "Кривбас" - "Севастополь" в українському Криму}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін поділився враженнями після перемоги над харківським «Металістом» - 2:0 у 28 турі УПЛ.

- Я думаю, що вам багато вже сьогодні сказали по грі. Футболісти як «Кривбасу», так і «Металісту». Хотів би звернути увагу, що сьогодні у нас були два суперники на полі. Я зараз не про арбітрів, а про погоду. Те, що було у Кривому Розі - я давно такого не бачив. І дощ такий сильний був, і град, і вітер. Спочатку ми намагались ховатися від дощу, а потім всі разом робили так, щоб команди змогли зіграти. Тому що була така кількість опадів, що дренаж просто не витримав.

Дякувати Богу, що технічна команда «Кривбасу» та команда стадіону спрацювали. І працівники стадіону, і адміністратори, всі допомагали, всі корегували. Всі відпрацювали на всі сто відсотків. Я вважаю, що сьогодні заслуга в цій перемозі є не тільки у футболістів і тренерського складу, а й пацанів, які допомагали готувати поле. Хочеться тут додати, що в такі моменти ти розумієш, що «Кривбас» - це ми!

- Якби сьогодні матч не відбувся, які були б наслідки, чим це загрожувало?

- Ну, Металіст би на потяг запізнився б (посміхається). Ми зробили все, щоб гра відбулася. Гра відбулася. Значіть, всі служби відпрацювали на всі сто відсотків. Трибуни оплесками привітали всіх, хто працював над тим, щоб води не було. Це було дуже приємно і так зворушливо! І я знаю, що хлопці в роздягальні теж між собою розмовляли. Казали, круто, що команда так спрацювала, що ми змогли вийти й зіграти у футбол та перемогти сьогодні.

Дивлюся, якісь медіа публікують фотки та пишуть: «А, вони з лопатами!» Так, всім, що було, ми всім вигрібали воду. Так, дякувати Богу, що в нас є ще й спеціальна техніка для цього, яку ми замовили одразу після матчу з «Металістом 1925», коли тут теж був такий сильний дощ. Потоп був, стихійне лихо. І ми замовили ці два катки. Вони є, вони працюють. Це означає, що клуб нормально працює. Від того «Кривбасу» в нас залишилась одна чи дві газонокосарки. А тут в нас є навіть така техніка, про яку дехто навіть не знає. Це дуже круто і це допомагає. Допомагає команді вигравати.

- «Кривбас» сьогодні виграв, в суботу буде День міста. Клуб присвятив цю перемогу вболівальникам і криворіжцям. Ваші побажання містянам?

- Ми привітали шикарно! Перемога над таким суперником, як «Металіст» - це вдвічі приємно, і я хотів би відзначити сьогодні Кліщука, тому що він патріотично налаштований. Хто звернув увагу, він грав сьогодні в червоній формі та зелених гетрах, як прапор Кривого Рогу. І дійсно відпрацював класно - один сейв просто неймовірний був.

Він дійсно врятував, круто зіграв. І я знаю, що й він, і інші хлопці присвятили перемогу нашому рідному місту. Ми ж коли кажемо «Кривбас» — це ми, це ж не тільки про команду, це про ціле місто. Ми – «Кривбас», ми перемагаємо, ми йдемо вперед! І уявляєте, що буде, коли нашому рідному місту буде кругла дата? Я навіть не знаю (посміхається).

- До речі, щодо статистики, «Кривбас» востаннє в рамках УПЛ перемагав «Металіст» 17,5 років тому. Це, можливо, теж пам’ятний матч і результат для «Кривбасу»?

- Враховуючи, що ми не грали сім років плюс два роки на Першу, Другу лігу, то це вже не 17 років… Завжди приємно! Ми дуже товаришуємо з фанатами «Металіста», але на полі суперник для нас принциповий, тому дуже приємно перемогти.

Я дуже чекаю на матч «Кривбас» - «Севастополь»! Думаю, що перша гра повинна бути в Криму. Сподіваюсь, що може їх відразу до Вищої ліги візьмуть і ми зіграємо вже наступного року після нашої великої Перемоги.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru