Артем Гагарін: Дякую Богу та ЗСУ, що матч взагалі відбувся

Артем Гагарін: Дякую Богу та ЗСУ, що матч взагалі відбувся}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін прокоментував перемогу ЖФК «Кривбас» у останньому матчі року, 11 турі ЧУ у Вищі лізі, над уманськими «Пантерами» - 8:0. Вперше у 2022 році наші дівчата зіграли вдома, у Кривому Розі.

- Хочу подякувати Богу і Збройним Силам України, що цей матч взагалі відбувся, адже таке довге очікування... Також дякуємо команді «Пантери»! За регламентом вони спокійно могли поїхати і не чекати так довго. Та вони були такої ж думки, як і ми. Хоча ми були готові залишити їх до завтра, проте там вже були накладки з арбітрами.

Гра видалась і емоційною, і прикольною, і дебют Каті... Усі писали до гри, що Катя буде грати, проте не факт! Ми з тренером розмовляли і були сумніви. Я ніколи не тиснув на Володимира Єфімако і казав йому, що рішення приймає саме тренер. І ви бачили який гол вона майже забила!

Ну і головніше для мене сьогодні це те, що я отримав свою першу жовту картку. Кумедна ситуація. Нехай такі жовті картки будуть по життю в усіх. Я просто пішов розбороняти людей, адже емоції наколювалися, і використав одну фразу з мему. Усі посміялися, проте четвертий арбітр лише зараз зрозумів жарт. Але мені дали жовту картку і це - круто!

Друзі, нехай такі емоції будуть і люди отримують картки не за жорсткі порушення та нанесення травм, а за такі ситуації, адже зараз те, що нам потрібно - не втрачати позитив і посміхатися незважаючи ні на що!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru