Артем Гагарін: Футбол у Кривому Розі - перемога України, перемога ЗСУ

Артем Гагарін: Футбол у Кривому Розі - перемога України, перемога ЗСУ}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін поділився думками щодо матчу 14 туру VBET Ліги проти харківського «Металіста 1925» - 0:2.

- Артеме Сергійовичу, які висновки можна зробити після сьогоднішнього матчу та які очікування від наступного домашнього матчу проти лідера?

- Незважаючи на результат на табло – це перемога. Це перемога, в першу чергу, наших воїнів ЗСУ, які змогли зробити так, аби футбол відбувся саме у Кривому Розі. Великий футбол повернувся до Кривого Рогу. Крок за кроком. Ми знаємо напрямки: Донецьк, Крим, там теж буде український футбол.

Хочу висловити подяку клубу «Металіст 1925» за те, що вони приїхали та зіграли у Кривому Розі. Так, всі ми чекаємо на справжнє дніпровське дербі: «Кривбас» - «Дніпро-1». Тут, на Дніпропетровщині, домівці двох команд. І вже за тиждень на цьому полі буде дійсно гаряче.

Наскільки мені відомо, тут буде працювати система VAR. І це вперше у Кривому Розі. Також вперше зустрінуться відроджений «Кривбас» та «Дніпро-1». Дуже багато слова «вперше». Й, ми сподіваємось, буде ще дещо вперше, незважаючи на різний наразі статус команд.

Тому що сьогодні… Це не відмовка, але погода була третьою командою на полі. Вітер, дощ, поле – слід визнати, було важко. Ми все розуміємо: на початку матчу прикрий гол у свої ворота Дебелка. Була така ситуація перед матчем: Костянтин Федорович Караманіц сказав Роману: я вирахував, що твій першій дотик до мʼяча повинен бути гольовим. Дебелко каже, ну, дай Боже.

Так, вийшло по-іншому. Наша небесна канцелярія вирішила подарувати таку погоду. Але, повторюсь, це все відходить на другий план. На сьогодні – це перемога України, перемога ЗСУ, тому що ми граємо у Кривому Розі. Кривий Ріг – наше місто.

- Тепер Кривий Ріг чекає на «Дніпро-1»?

- Думаю, що для самого клубу «Дніпро-1» - це дуже круто повернутись. Так, поки не в Дніпро, а хоча б до області. Розумію, що єврокубки закінчились й вони могли б переїхати та грати домашні матчі в Дніпрі. Але переїзди під час чемпіонату – це дуже важко. «Кривбас» як ніхто інший це знає на всі сто відсотків. Тому що ми накатали такий кілометраж, що деякі клуби стільки не наїжджають за три сезони.

Ми чекаємо приїзд «Дніпра-1», очікуємо хорошого футболу. Потім у нас ще один крутий виїзд до Одеси. І це також перемога України, що ми можемо грати в Одесі. Дай Боже, щоб нічого не змінилось. Якщо б була можливість зараз зіграти із «Чорноморцем», наприклад, у Сімферополі, то я згоден зіграти й там.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru