Артем Гагарін: Криворізькі вболівальники завжди круто підтримують свою команду

Артем Гагарін: Криворізькі вболівальники завжди круто підтримують свою команду}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін відповів на питання в рамках рубрики EXCLUSIVE від офіційного спонсора Клубу FAVBET після переможного домашнього матчу 20 туру УПЛ проти київської «Оболоні» про переваги вболівальників при купівлі абонемента, підтримку на стадіоні, повернення фанів на трибуни

- Артеме Сергійовичу, вболівальники повернулись на трибуни. Який був сьогодні внесок фанів в цю перемогу?

- Сказати, що на це чекали - нічого не сказати. Адже вболівальники це невідʼємна частина футболу, яку в нас відібрали. Прихід глядачів на стадіон - це не тільки додатковий стимул для футболістів, а і велика відповідальність та багато організаційних труднощів для Клубу, які наразі ми і вирішуємо: велика кількість стюардів, охорона, працівники, які обслуговують гру тощо. Окрема відповідальність для кожного. Кожен з з цим впорався. Велика подяка усім. Сьогодні на трибунах була дозволена присутність 600 вболівальникам. Дякуємо кожному, хто нас підтримав. У цій перемозі є і його частина.

- Клуб запустив продаж абонементів. Це мабуть єдиний випадок в УПЛ на даний момент?

- Коли ми продавали обмежену кількість благодійних квитків на матчі першого кола, ми зіштовхнулись з проблемою того, що багато вболівальників не могли не то що не потрапити на стадіон, а навіть просто обрати собі квиток на сайті. У перші хвилини розходились усі білети. Саме тому ми і повернулись до системи абонементів, адже це єдина гарантія для людини, що вона потрапить на всі домашні матчі улюбленої команди.

- Скажіть, якою була сьогодні підтримка на матчі «Кривбас» – «Оболонь»?

- Криворізькі вболівальники завжди круто підтримують свою команду. Матч з «Оболонню» не став виключенням. Хочу сказати, що окрім тих квитків та абонементів, про які ми вже розмовляли, на матчі також буде присутньо багато запрошених гостей. Це люди, які також розвивають футбол у Кривому Розі. Це і представники двох великих школ міста: «Кривбас-84» та ХФК «Пенуел»; учасники аматорських команд Кривого Рогу; представники футбольної асоціації, місцеві арбітри.

Також були запрошені діти-переселенці та військові Збройних Сил України. Це стимул для усіх – разом розвивати криворізький футбол. Дякую нашим захисникам та захисницям за можливість розвивати український футбол.

- Можете розповісти більш детально, що отримує людина, яка придбала абонемент та яка його вартість?

- Ціни ви можете подивитись на нашому сайті або на сайті нашого квиткового партнера Ticketsbox. Єдине, що хочу сказати, ми свідомо підвищили вартість квитків і на це є певні обгрунтовані причини. По-перше, дуже обмежена кількість квитків через нашого неадекватного сусіда. По-друге, згідно додаткових заходів безпеки додались стюарди, збільшилась кількість представників служби безпеки та інше.

Але найголовніше: багато додаткових опцій зʼявилось для власників абонементів, я вже про це казав у попередніх інтервʼю. Підписуйтесь на наші соцмережі, щоб нічого не пропустити. Також купуйте абонементи. Нам потрібна ваша підтримка.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru