Артем Гагарін: Матч з "Шахтарем" можна дограти 25 вересня у Кривому Розі

Артем Гагарін: Матч з "Шахтарем" можна дограти 25 вересня у Кривому Розі}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін прокоментував ситуацію навколо матчу 5 туру УПЛ «Кривбас» - «Шахтар», який було перервано через країну 404, та було перенесено на пізніший термін.

- Поки немає офіційної інформації про дату, коли ми з «Шахтарем» можемо дограти матч, який було перервано неадекватним сусідом. Але, ми впевнені, що це можна зробити в цьому році в одну з резервних дат. Найближчі з них - 18-го або 25-го вересня. В першу дату «Шахтар» грає з «Болоньєю» стартовий матч Ліги Чемпіонів, 21-го - базова дата УПЛ і «гірники» приймають «Оболонь», а 25-го ми спокійно можемо дограти наш матч в Кривому Розі.

Ми розуміємо, що у «Шахтаря» в той період в середньому буде 1 матч на 4 дні, але ми весь серпень грали в такому темпі. На ту ж гру з помаранчево-чорними ми приїхали до Кривого Рогу з Севільї за день до матчу. І нічого - грали. Тим паче, і до 25-го і після (28-го «Шахтар» грає з «Вересом») у донеччан матчі в Україні, а не за кордоном і це спрощує логістику.

Я впевнений, що «Шахтар» теж влаштує ця дата, адже ми зіграємо максимально тими ж складами і це буде справедливо. Та й взагалі вони потужна команда з «довгою лавкою» і їм не звикати до такого темпу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru