Артем Гагарін: На гру з "Колосом" команда вийде з траурними пов’язками

Артем Гагарін: На гру з "Колосом" команда вийде з траурними пов’язками}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» розповів Інтернет-виданню Інформатор про підготовку команди до домашнього матчу 21 туру УПЛ проти «Колоса».

Про підготовку до «Колоса та трагічні події для міста

- Команда готується у штатному режимі. Підходимо до матчу, на щастя, без нових втрат. Трішки нагадала нам про себе погода: футболістам довелося потренуватися зі снігом, але це додало тільки позитивних емоцій. На відміну від нещодавнього чергового акту тероризму від країни 404. Атака рашистів на Кривий Ріг стала для нашої команди, Кривого Рогу, усієї України, великим ударом. Є загиблі, поранені серед мирного населення, зруйновані будинки людей.

Однією з постраждалих стала працівниця ФК «Кривбас», якій дивом вдалося вижити. На гру з «Колосом» ми вийдемо з траурними пов’язками. Це футбол, і він повинен бути з уболівальниками. Звичайно, ми працюємо над тим, щоб усі заходи безпеки як і на попередньому домашньому матчі були виконані. Робота проходить у штатному режимі. Усі розуміють, що грати без глядачів – неправильно. Зараз, це як наша відповідь, меседж рашистам, що нас так просто не зламати.

Та й забирати у людей хоч якісь позитивні емоції на фоні важкої ситуації в Україні ми не маємо морального права. «Кривбас» з перших днів після відновлення чемпіонату знаходиться у Кривому Розі: ми тут живемо і тренуємось. Слоган «Ми однієї сміливості» - це не просто слова. Ми граємо у футбол, нас підтримують вболівальники, і ми разом наближаємо нашу Перемогу.

Про очікування від матчу та суддівську інтригу

- Від прийдешьного матчу чекаю цікавого протистояння. Адже наші матчі завжди проходять у цікавій безкомпромісній боротьбі. З нетерпінням очікуємо також на приїзд наших старих знайомих: Віталія Лисицького, який був капітаном того Кривбасу до банкрутства. Дуже приємно його завжди бачити в Кривому Розі, а мені, як людині, яка активно вболівала на секторі - особливо. Наразі ж ми з Віталієм вже колеги.

Також цей матч буде показовий і з точки зору суддівства, адже після паузи (перші два тури без призначення на матчі УПЛ – прим. автора), до роботи повертається одіозний арбітр Ярослав Козик. Дуже цікаво і водночас незрозуміло, чому саме на матч «Кривбасу». Адже досі в нашій памʼяті його неоднозначні рішення з матчу 1 туру проти Олександрії, які були відверто не на користь нашої команди.

Так, пізніше Комітетом арбітрів було визнано помилки Козика, після чого він місяць сидів без роботи та нових призначень. До того ж, саме Ярослав судив нашу гру з Колосом минулого року. Співпадіння? Не думаю (сміється - прим. автора).

Але ми знаємо, що в УАФ та суддівському комітеті відбулись довгоочікувані зміни. І це буде прекрасна можливість перевірити, чи зуміли перелаштуватись арбітри «старої школи» та почати усе з «чистого листа», як це декларувалось раніше. Побачимо у суботу на футбольному полі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами sport.informator.ua

Теги

Зроблено в Oranges Guru